Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SA STREPNJOM U NOVU GODINU

Velja Ilić očekuje rekonstrukciju Vlade

Autor: Tanjug | 30.12.2014 - 11:31:00h | Komentara: 0

Ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije Velimir ilić smatra da je rekonstrukcija vlade normalan potez i da je pravo premijera da promeni one ministre koji nisu dobro radili.

Velja Ilić

Velja Ilić | Foto: Vesna Lalić

On je rekao novinarima i da premijer odlučuje o rekonstrukciji vlade i da će "ako smatra da neko nije ispunio ono što je očekivao da će ga promeniti".
"Premijer je na potezu", rekao je Ilić, koji je predsednik Nove Srbije na strančkoj konferenciji za novinare dodavši da ta stranka i ministarstvo koje predvodi ne žele ni na koji način da utiču na odluku premijera.
Ilić je naveo i da je izveštaj o radu ministarstva kojim rukovodi predat premijeru naglasivši da je to ministarstvo i on lično trudili u ovoj godini da urade sve što su mogli.
On je naveo i da je ministarstvo kojim rukovodi direktno vezano za premijera od koga dobija instrukcije o radu navodeći da je bilo i dosta stvari koje su urađene, a javnostiu su malo poznate.
Prema njegovim rečima, to se posebno odnosi na izradu strategija i planova za preventivno delovanje kako bi se sprečile elementarne nepogodne koje pogodile Srbiju ove godine.
Ilić je podsetivši da je Nova Srbija na prethodne republičke izbore izašla u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom dodao i da se odnos poslanika u parlamentu, neće menjati do sledećih izbora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP