Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LEKARI SUMNJAJU NA UPALU PLUĆA

Velja zadržan u Urgentnom!

Autor: S. V. | 15.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Lider Nove Srbije i ministar Velimir Ilić od juče je na bolničkom lečenju u Urgentnom centru! Ilić je primljen zbog upale pluća, visoke temperature, ali i iscrpljenosti organizma, saznaje “Alo!”. Naš sagovornik blizak Iliću kaže da se on juče posle sednice Vlade Srbije požalio da mu je loše.

Lekari sumnjaju na upalu pluća Velimir Ilić

Lekari sumnjaju na upalu pluća - Velimir Ilić | Foto: Oliver Bunić

- Velja već nekoliko dana prima injekcije zbog upale pluća, ima visoku temperaturu, a pre neki dan je primio i infuziju. Iako se nije osećao dobro, on je redovno obavljao svoje dužnosti. Tako je i jutros došao najpre u Ministarstvo urbanizma i građevine kako bi potpisao neka dokumenta koja ne mogu da čekaju, a onda je otišao na sednicu Vlade.

Nakon toga on nam se požalio da mu je veoma loše, da se oseća iscrpljeno, da nema snage. Otišao je u Urgentni centar i tamo je zadržan kako bi se uradile sve neophodne analize. Lekari koji su ga primili rekli su Iliću da je neophodno da nekoliko dana bude u bolnici kako bi se sve te pretrage detaljno uradile - priča jedan od funkcionera Nove Srbije.

Mobilni telefon Velimira Ilića juče je bio nedostupan, a u Urgentnom centru nam je potvrđeno da je Ilić primljen sa vidnim znacima malaksalosti.
- Došao je sa povišenom temperaturom, a zbog malaksalosti organizma sumnjamo da u pitanju grip. Tek nakon analiza i pregleda koji će potrajati oko tri-četiri dana znaćemo više - rečeno nam je u UC.

Velimir Ilić je u februaru 2010. godine ležao u bolnici pošto ga je u centru Beograda tokom stranačke akcije pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović. Ilić je posle pregleda zadržan u bolnici, a Stojadinović je završio u pritvoru.

Godinu dana ranije Ilić je završio u Urgentnom centru sa povredama glave. On je tvrdio da ga je u ćerkinom stanu u beogradskom naselju Višnjica neko sačekao u zasedi i udario. Najpre je rečeno da mu je pozlilo i da je pao u kupatilu, a lider NS je govorio da se ne seća kako se povredio.
Poslednji komentari
  • Gruja Vreme: 15.01.2014 07:52h

    Nova godina, Božić, Srpska Nova... nije ni čudo...

  • covek Vreme: 15.01.2014 12:16h

    Sve je to zbog loseg vina ...a i masne prasetine kod Baralica.

  • nedjo Vreme: 15.01.2014 18:06h

    jel mu komisija odobrila uput ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP