Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! OTKRIVA NAJVEĆI SEKS SKANDAL U POLICIJI

Veljin saradnik napravio bebu sekretarici!

Autor: Svetlana Vojinović | 21.11.2014 - 20:45:00h | Komentara: 8

Jedan od najbližih saradnika direktora policije Milorada Veljovića (ime poznato redakciji) napravio je bebu svojoj sekretarici! I sve to ne bi bilo toliko šokantno da njen suprug nije takođe zaposlen u MUP-u Srbije, saznaje „Alo!“. Kako saznajemo, budući tata je takođe u braku.

Načelnik  koji je zaveo sekretaricu oženjen je i ima decu

Načelnik koji je zaveo sekretaricu oženjen je i ima decu | Foto: Shutterstock

- U pitanju je jedan visoko pozicionirani funkcioner MUP-a koji je naglo napredovao posle smene nekoliko policijskih generala. Radi se o čoveku koji se se sada nalazi na čelu jedne od Uprava u policiji, i jedan je od nabližih saradnika direktora policije Milorada Veljovića. Inače, čovek je oženjen i ima decu - objašnjava za „Alo!“ izvor iz policije.
Za njihovu vezu znaju skoro svi iz vrha policije, sem njenog supruga, koji takođe radi u MUP-u.


Švalerišu se i po radnim grupama


Ovih dana po MUP-u se prepričava i priča o švalerisanju na nešto nižem nivou.
- U pitanju je jedna radna grupa MUP-a koja je formirana još u vreme Ivice Dačića. Imala je skoro stotinak članova iz PU širom Srbije. Iako je ona u međuvremenu rasformirana, nekoliko vanbračnih veza koje su započete pre nekoliko godina još uvek traju - komentariše sagovornik „Alo!“.

- Situacija je vrlo delikantna i neprijatna. Ona je udata za policajca. Njen muž ništa ne zna, a ona je u međuvremenu otišla na trudničko bolovanje. A kako je preko noći završila fakultet, ovaj načelnik joj je po povratku sa porodiljskog obećao i bolji posao. Inače, onima koji znaju za njihovu vezu vrlo je neprijatno kad sretnu njenog muža, okreću leđa, spuštaju glavu... - priča naš izvor.

Interesantno je da su pre nekoliko godina o ovom Veljovićevom saradniku kolale slične priče dok je radio u unutrašnjosti.
- On je tada bio u jednom gradu u Srbiji, pričalo se da je u vezi sa izvesnom devojkom koja je u tom kraju važila za poslovnu pratnju, a inače je rođaka jednog od poznatijih kriminalaca i bila je plesačica u tamošnjem noćnom klubu.
Ovaj funkcioner policije je, pričalo se, bio čest gost u tom objektu, a viđali su kako mu ona „meša“ u krilu. Niko nije smeo to da slika jer, kad je on dolazio, uvek je bio okružen policajcima, obično je imao svoj separe... Međutim, on je sve to demantovao, tvrdeći da mu to sve pakuju s jedne strane ljubomorne kolege, a s druge krimilaci iz tog kraja - dodaje naš izvor iz vrha MUP-a.
Poslednji komentari
  • misho Vreme: 21.11.2014 21:20h

    ugledao se čova na vučića...i uskoro menja velju?nema šta, po zasluzi. a u n.sad i sombor vikendom

  • Rodjak sa sela Vreme: 21.11.2014 22:51h

    Eto zasto je dobro rodbinsko zapoljavanje u drzavnoj upravi a ne partisko, kada je rodbinsko onda nema sexa i nema ovakvih problema.

  • zgondzija Vreme: 21.11.2014 22:51h

    to ie Milic javna tajna

  • vOLU SE Vreme: 21.11.2014 23:53h

    Kako su žene počele da se primaju u policiju za niški MUP je vezana priča da se prve godine ceo prvi sprat razveo !? Da bi sprečili dalji tok stvari izbacili su policajke iz noćnih patrola !

  • mila Vreme: 22.11.2014 01:06h

    Priča je sigurno tačna, u to ne sumnjam. Nego, drugo mi je u glavi. Ovakve stvari se iznose u javnost samo kada odluče da nekoga smene. Uvek je neka namera u pitanju. Vesti uvek treba čitati izmedju redova. Mi u Srbiji smo to apsolvirali. Kad je policija u pitanju, tu nisam baš u toku. Ili misle da smene tog Veljovića ili se nekom drugom pakuje. Poenta je da se drže na pozicijama ljudi sa što više putera na glavi jer mogu da se ucenjuju a po potrebi smene, uhapse...To se radi svuda u svetu. Ne kaže se džabe, politika je k..va.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP