Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSLE JUČERAŠNJEG NAPADA

Veljović garantuje zaštitu za sigurne kuće

Autor: Beta | 14.06.2013 - 13:05:00h | Komentara: 3

Policija će preduzeti sve mere zaštite sigurnih kuća, uključujući njihovo danonoćno obezbeđenje, kako se ne bi ponavljali napadi na njihove štićenike, izjavio je danas direktor policije Srbije Milorad Veljović.

Prema njegovim rečima, jučerašnji napad u jednoj sigurnoj kući u Beogradu predstavlja opomenu za policiju. 

Ne želim da ulazim u tu priču: Veljović

Milorad Veljović | Foto: Vesna Lalić

"Policija će preduzeti mere da do ovakvih slučajeva ne dolazi, a ako bude potrebe, obezbeđivaćemo sigurne kuće 24 sata", rekao je Veljović novinarima u Skupštini Srbije. 
On je dodao da sigurne kuće "moraju imati neku tajnost", kao i da bezbednost ovih objekata mora biti rešavana sistemski, uz učešće čitavog društva. 
Bivši suprug jedne od štićenica sigurne kuće u Beogradu juče je nasilno ušao u taj objekat i naneo povrede svojoj bivšoj ženi i njihovom jedanaestogodišnjem sinu. 
Štićenica sigurne kuće zbrinuta je u Urgentnom centru i nalazi se van životne opasnosti, a napadača je uhapsila policija. 
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 14.06.2013 15:18h

    Uovoj državi sve je naopako pa i to sa sigurnim kućima. Napasnicima i bojdžijama se ostavlja zjednička imovina da živi tamo, žene i deca idu u sigurnu kuću. Zšto se ne uvede Zakon da nasilnik bude izbačen iz kuće sa Zakonskom odredbom ako povredi donesenu odluku preti mu višegodišnja robija 10 god. i više.Verujte bru bi se nasilnici opasuljili.

  • ana Vreme: 14.06.2013 17:10h

    Veljovicu zar se trebalo. ovako nesto desiti,dobro jutro directore policije.Koja sramota,zena I djete u tzv.sigurnoj kuci I nasilnik zbog kojih su sklonjeni zna gdje su,udje I pokusa ih ubiti.Malo se preispitaj,sjedi I dobro razmisli,ovakvim cinom samo ohrabujete ubice.Tog idiota treba u zatvor.Da li u Srbiji postoji udruzenje za prava zena I djece.Porodicna nasilja odnesu svake godine neduzne zivote.Ucinite nesto za polozaj zene u porodici.i drustvu,ovo zvuci kao.da smo.arapke pa nas Jos bicujte I kamenujte.

  • profesor Vreme: 14.06.2013 18:31h

    direktore,pricaj gradjanima kako me odbila radnica sigurne budalastine,jer je morala da primi preko politicarske veze prostitutku sa ulice u sigurnu prevaru ta je radnica bila agresivna i urlala je da ima preca posla ovaj napad je vrh ledenog brega i ti to znas ima nas koji nismo ovce pa znamo sta je u stvari sigurna kuca srpska otimacina para

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP