Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVI SAD

Veljović obišao školu u kojoj je devojčica pokušala da se ubije! (FOTO)

Autor: N. N. Tavica | 07.03.2014 - 15:43:00h | Komentara: 0

Direktor policije, Milorad Veljović, načelnik Policijske Uprave „ Novi Sad“, Stevan Krstić i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, obišli su novosadsku Osnovnu školu Jožef Atila, gde je pre nekoliko dana jedna učenica sedmog razreda pokušala da izvrši samoubistvo.

veljović

Veljović u novosadskoj školi | Foto: N. N. Travica

Oni su pre toga prisustvovali u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, primopredaji dužnosti policajaca koji čuvaju Novi Sad.
Policijska uprava „ Novi Sad“ će do kraja godine dobiti 350 novih policajaca, od kojih će njih 200 biti raspoređeni upravo u Novom Sadu. Do dolaska novih policijskih službenika, Novi Sad će imati ispomoć iz drugih gradova.
-Policijska uprava u Novom Sadu stavila je na prvo mesto da školski policajaci budu u svakoj školi. Raduje me činjenica da se povećao broj pripadnika policije kako oko škole, tako i u školi. Izabrali smo ovu školu kako bi čuli reakcije roditelja, iako smo prvo razgovarali sa učenicima. Rešavanje ovakvog problema mora biti prioritet kako za grad tako i za sve nas koji funkcionišemo i radimo u njemu – rekao je gradonačelnik Miloš Vućević, dodajući da je zakazan sastanak na kome će gradonačelnik i policija razgovarati sa predstavnicima učeničkog parlamenta, a posle Saveta roditelja i direktorima.

veljović

U ovoj školi jedna učenica pokušala da se ubije | Foto: N. N. Travica

Direktor policije je rekao da je dolaskom policajaca sa teritorije cele Srbije u Novi Sad stopa kriminaliteta u gradu smanjena za više od dvadeset odsto. On je dodao da će dati nalog da se angažovanim policajcima poveća plata za 20 odsto za ovaj mesec.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP