Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOĐITE KOD NAS

Veljović: Policija u Srbiji garantuje bezbednost!

Autor: Tanjug | 02.07.2015 - 14:04:00h | Komentara: 0

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da je Srbija, uprkos povećanom broju migranata, bezbedna zemlja i da građani nemaju razloga za brigu.

Milorad  Veljović

Milorad Veljović | Foto: Dalibor Danilović

Veljović je, povodom nedavne preporuke italijanskog ministratsva spoljnih poslova da budu oprezni prilikom dolaska u našu zemlju, izjavio da je Srbija potpuno bezbedna zemlja i da je policija ta koja garantuje bezbednost.


 - Činjenica je da ovoliki broj migranata koji gravitiraju dalje uvek nosi mogućnost eventualno nečeg što nikome ne bi bilo u interesu - rekao je on na konferenciji za novinare.

Veljović je dodao i da će zato srpska policija sa kolegama iz Austrije, Nemačke i Mađarske formirati bazu podataka svih migranata kako bi imala informacije o njima.

 - Građani ne treba da brinu za svoju bezbednost, a policija je ta koja je obavezna da im je pruži i koja im to i garantuje - rekao je Veljović.

Veljović je prethodno razgovarao sa direktorima policije iz Austrije, Nemačke i Mađarske Diterom Romanom, Konradom Koglerom i Karoljom Papom o zajednickim aktivnostima u suzbijanju ilegalnih migranata.

Veljović: Dovoljan broj polcijaca za "Egzit"
 Polcija će preuzeti sve mere da novosadski muzički festival "Egzit", sa aspekta bezbednosti prođe bez problema, izjavio je danas direktor policije Milorad Veljović.


On je najavio da će ove, kao i prethodnih godina, biti određen dovoljan broj policijaca koji će brinuti o bezbednosti na tom festivalu, koji tradiconalno posećuje veliki broj stranaca.


Veljović je rekao novinarima i da policija svake godine radi bezbednosne procene uoči održavanja festivala i da će tako biti i ove godine.


 - Mislim da će ceo festival, što se tiče mera bezbednosti, proteći bez problema - rekao je on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP