Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEMIRNA NOĆ:

Verbalno napali lekare Hitne pomoći!

Autor: Telegraf.rs | 14.01.2015 - 08:07:00h | Komentara: 0

- Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 134 intervencije od kojih 31 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 284 intervencije od kojih 72 na javnim mestima. Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, a bilo je povređenih u tučama i alkoholisanih osoba - kaže Nada Macura.

Hitna pomoć

Hitna pomoć | Foto: Nenad Mihajlović

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe, od kojih jedna teže kao pešak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Žena stara oko 65 godina je oko 22.20 časova u Ulici Patrijarha Dimitrija kod železničke stanice u Rakovici kao pešak zadobila razderotinu čeonog i slepoočnog dela glave, rekla je Macura. Ona je bila bez svesti, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.
U udesu oko 03.25 časova na ulazu u Jakovo muškarac star oko 28 godina zadobio je povrede glave i natkolenice, a mladić star oko 22 godine zadobio je povrede glave i leđnog dela kičme, kazala je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.
Devojka stara oko 20 godina je u udesu 04.35 časova na vijaduktu u delu od sajma ka Banovom Brdu zadobila je povrede glave i oba kolena, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.
Saobraćajni udes se dogodio i oko 01.55 časova na Mostu na Adi, ali tom prilikom niko nije povređen, dodala je portparol Hitne pomoći.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 134 intervencije od kojih 31 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 284 intervencije od kojih 72 na javnim mestima, precizirala je Macura.
Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, a bilo je povređenih u tučama i alkoholisanih osoba, navela je Macura i dodala da je lekarski tim Hitne pomoći bio izložen i jednom verbalnom napadu.
Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje čajeva, vitamina, adekvatno odevanje, a hroničnim bolesnicima šetnje oko podneva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP