Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GRADSKI MENADŽER PODMLADIO SE ZA PET GODINA

Vesić digao ruke od sedih vlasi!

Autor: M. K. | 20.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Gradskog menadžera Gorana Vesića u poslednje vreme imamo priliku da vidimo u nešto drugačijem izdanju. Naime, nema toga ko nije primetio da je ovaj nekadašnji kadar demokrata, a danas naprednjaka, digao ruke od sede kose. On, naravno, nije jedini sa političke scene koji je batalio bele vlasi.

Gradski menadžer podmladio se za pet godina

Gradski menadžer podmladio se za pet godina

Vesić je novi imidž postigao ofarbavši se u tamniju nijansu, što ga je podmladio, bar prema tvrdnjama pojedinih, za najmanje pet godina. To mu je omogućilo i da vizuelno ne štrči, posebno kada je u društvu tamnokosih poput gradonačelnika Siniše Malog i predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića. Inače, sličnu boju kose kao Vesić ima i bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider demokrata Dragan Đilas, koji, bar koliko je nama poznato, za razliku od aktuelnog gradskog menadžera još uvek nije posegao za farbama za kosu.


Inače, kad je reč o farbanju kose, da li zbog uloga ili nečeg drugog, to praktikuje i nekadašnji Vesićev partijski drug Branislav Lečić, a koji je, nakon deset godina pauze od DS-a, ponovo uzeo partijsku knjižicu stranke koju sada vodi Bojan Pajtić. Lečić je uradio i transplantaciju kose u jednoj beogradskoj klinici, o čemu je “Alo!” pisao.

– Transplantaciju kose sam uradio zato što je počela da mi opada kosa na temenu, a to se na sceni baš vidi. Na primer, ljudi koji sede na galeriji vide „rupu“ na glavi, a ja želim da to sve izgleda lepše – ispričao je pre tri godine za “Alo!” Lečić.
Svoju kosu boji i socijalista Milutin Mrkonjić, koji je prevalio sedmu deceniju života. Međutim, Mrka se ne trudi da u potpunosti sakrije bele vlasi, pa ga tako možemo videti sa tamnim temenom i sedima sa strane. Farbanju je odavno pribegao i lider SPO-a Vuk Drašković. Da to čini, odaje ga bela brada. Ljubitelj belih vlasi nije ni lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić. Inače, za rodonačelnika bojenja kose među političarima smatra se najveći sin naših naroda i narodnosti - Josip Broz Tito.

Ukrotio obrve


Đorđe Milićević, portparol i poslanik SPS-a, jedan je od retkih političara u Srbiji koji je otvoreno priznao da posećuje kozmetičke salone u kojima, između ostalog, koriguje i svoje prirodno bujne obrve! - Dobro ste primetili, fazonirao sam obrve, ali to nije prvi put. Radio sam to i ranije, ali vi verovatno niste primetili. Volim promene, volim da se modifikujem i da se vizuelno osvežim, jer mislim da je to dobro - pojasnio je tada Milićević za „Alo!“.

Poslednji komentari
  • Garnije Vreme: 20.01.2015 09:25h

    Sve je farba i kosa i politika.Nije jasno kojim će parama na vodu da gradi Beograd, . Krenu na cene o saobraćaju u Bgd kao da ne znaju gde žive pa im tata naredio da se vrate na staro. Moguće je da je i farbu za kosu izabrao tata.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP