Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ROK MORA DA SE ISPOŠTUJE

Vesić: Nisam zadovoljan dinamikom radova u Vojvode Stepe

Autor: Tanjug | 04.04.2015 - 14:48:00h | Komentara: 1

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da nije zadovoljan dinamikom radova u Ulici vojvode Stepe i da će izvođač radova biti kažnjen ako rekonstrukcija ne bude završena u predviđenom roku, saopšteno je iz Gradske uprave.

Goran Vesić

Goran Vesić | Foto: Željko Šafar

Kako je navedeno, prema ugovoru koji je zatekao ovu gradsku vlast, penali za kašnjenje mogu biti naplaćeni tek posle 11. jula, kada je, prema ugovoru, predvidjen završetak rekonstrukcije Vojvode Stepe.


"Grad insistira da radovi budu gotovi do predvidjenog datuma. U suprotnom za svaki dan kašnjenja biće naplaćeni veliki penali i taj izvodjač neće više biti u prilici da radi ni jedan projekat u Beogradu, jer će biti stavljen na "crnu listu", rekao je Vesić.

On je dodao da je projekat loš, jer se nikada u Beogradu nije desilo da se odjednom zatvori ulica od 4,5 kilometara.

Vesić je naveo da je prema projektu predvidjeno da se 10. aprila otvori prva, a 25. aprila druga rekonstruisana deonica, koja uključuje potez od Ulice Save Maškovića do marketa "Super Vero".

Prema njegovim rečima, on će primiti zakupce prostora iz Vojvode Stepe, koji zbog radova imaju i do 70 odsto manji promet, kako bi im se pomoglo da prevazidju ovaj period.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 04.04.2015 22:49h

    "Deo ulice Vojvode Stepe, čija je rekonstrukcija u toku, pušten je u saobraćaj, a radovi teku po planu, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić." Objavio tanjug 05.03,2015. Dobro je shvatio da nema šanse da radovi budu gotovi u roku (11.07.2015.) osim ako za godinu dana opet ne izmisli novi rok, kao što je sad izmislio 10 i 25 april 2015.za prve dve deonice. "FAZA 1 Ljube Vučkovića - Save Maškovića (od 17. 7. do 10. 10. 2014) FAZA 2 Nikšićka - Ljube Vučkovića (od 27. 7. do 19. 11. 2014)" Objavljeno u skoro svim sredstvima javnog informisanja 08.07.2014.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP