Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

FARMERKE ZA ALO! GOVORE O INCIDENTU

Vesna: Refleksno sam
udarila pijanu budalu!
Goca: Bog će joj vratiti!

Autor: D. Tripić - A. Radojević | 10.06.2013 - 13:06:00h | Komentara: 2

“A sad adio, a sad adio i ko zna gde i ko zna kad”- pevali su u subotu uveče farmeri u trenutku kada su sa imanja u Lisoviću ispraćali Vesnu Rivas, a onda sa suzama u očima i Gordanu Božinovsku, koja je do poslednjeg trenutka bila šokirana što je i ona diskvalifikovana iz ove igre.

 

Tuca Goca Bozinovska i Vesna Rivas

Tuča Goca Bozinovska i Vesna Rivas

Njih dve su ekskluzivno za “Alo!” otvorile dušu nekoliko sati nakon što su stigle svojim kućama i dok Goca nije želela da pomene ime Vesne, Rivasova je otpužila da je Božinovska za sve kriva.

Goca: Sanjala sam da je za
mene „Farma“ završena!

„Grandova“ pevačica u subotu uveče pre deljenja štapića legla je da odspava, a onda je usnila san koji se nakon nekoliko sati i obistinio. Čim je ustala, Goca je svoje viđenje sna podelila sa drugim farmerima, kojima je ukratko ispričala kako je „Farma“ završena i kako je ona ostala sama. Tek nakon incidenta sa Vesnom Rivas Božinovska je ukapirala poruku sna.

- Još uvek ne mogu da se saberem. Šta se desilo, eto, ja sam se sve vreme sklanjala od nje, gledala da pobegnem od budale, ali mi se ona pijana sve vreme unosila u facu. Sve je ovo bio uslovni refleks, ona je mene lupkala po stomaku i ja sam htela da odgurnem pijanu budalu. I u tom odguravanju ja sam nju udarila. A ako me zbog uslovnog refleksa izbacuju, onda ne znam šta da kažem. Ja sam izdržala pakao tamo, ona je kriva za sve. Lupkala me je po stomaku, a ja sam se samo branila. To je video i Era, zato mu se i slošilo posle. Narod je sve video, ja sam sve refleksno uradila, a kada sam shvatila da sam je u tom odguravanju udarila, ja sam se ukočila. Nisam ni razmišljala da je udarim, ali narod je sve video - rekla nam je Vesna Rivas, a onda se požalila kako ide u bolnicu da poseti majku, koja je u kritičnom stanju.

Svako priča  svoju priču:  Vesna i Goca

Svako priča svoju priču: Vesna i Goca

 

Gocin prvi utisak bio je da nije nije sanjala da je publika toliko voli, ali i da celu noć nije mogla da zaustavi suze.


Kada sam stigla ispred kapije svoje kuće, zatekla sam stotinak ljudi koji su klicali moje ime i vikali: “Goco, ti si pobednik”. Kombi koji me je dovezao do kuće od naroda nije mogao da prođe u dvorište jer je masa blokirala ulaz. Iskreno rečeno, bila sam u šoku, ni slutila nisam da bi neko tako kasno mogao da dođe kako bi mi dao podršku, a kamoli da sam toliko omiljena kod naroda.
Toliko sam bila potresena tim prizorom da sam od uzbuđenja počela da ridam. Da sam kojim slučajem znala da me narod toliko voli i podržava, drugačije bi to bilo... Ma u stvari ne bih ja mogla da se foliram - ispričala nam je Božinovska.

- U „Farmi“ sam bila 100 posto ja, nijednog momenta nisam se folirala. Kad treba da se radi, ja sam radila, kada treba da se igra, ja sam igrala, kada treba da se cuga, ja sam cugala, a kada vidim nepravdu, uvek sam reagovala i uvek sam se svađala. Dakle, sve što jedan šou zahteva ja sam ispunila. Žao mi je što se tako završilo jer ja nikada u životu ne bih nikoga prva udarila, niti fizički povredila. Sve se videlo, one uvrede koja sam ja pretrpela za 80 dana retko ko bi mogao da istrpi, ali neka, bog sve vidi i svakome daje prema zasluzi - dodala je pevačica, a na naše pitanje da prokomentariše Vesnu Rivas, bivša farmerka u svom velikom stilu je rekla:

- Njoj i njenoj porodici želim sve najbolje i ne želim bilo šta da kažem više za nju.
Poslednji komentari
  • buric bozica Vreme: 10.06.2013 13:48h

    Kad dobro razmislim ipak su obe iste.Usta su im pogana jer su puna g..... i raznih drugih mirodjija.Bas mi drago sto nemam program pink vec ponesto pogledam na novinskom videu na int.

  • sonja Vreme: 10.06.2013 20:38h

    ga li te zene imaju sinove i kako ih nije od njih sramota

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP