Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATI GRADONAČELNIK NASTAVLJA DA SE RUGA GLADNIM SUGRAĐANIMA

Vidić: Ne dam
ni „mazdu“ ni ostavku!

Autor: Maja Keranović | 30.03.2013 - 14:32:00h | Komentara: 4

Radoljub Vidić (SNS), predsednik opštine Kuršumlija, jedne od najsiromašnijih u Srbiji, ne zna za grižu savesti, ali zna za partijsku disciplinu. Naime, on za “Alo!” kaže da neće da vrati “mazdu 6” za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno 25.800 evra niti će podneti ostavku kao moralni čin, osim ako to od njega ne bude tražila njegova stranka.

Radoljub Vidić

Ne može da funkcioniše bez „mazde“: Radoljub Vidić

Prvi čovek jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji poručuje da će se odreći skupe limuzine samo ako ga na to natera vrh stranke, a da ga smeniti mogu samo odbornici

U vrhu SNS-a ponavljaju da su rezignirani bahatim i nedogovornim ponašanjem Vidića, ali se i dalje ne izjašnjavaju da li će ga i kako kazniti.

Vidić ističe da još niko iz stranke nije kontaktirao s njim povodom njegove skandalozne kupovine, a na pitanje da li je spreman da vrati automobil i podnese ostavku kratko odgovara:
- Zašto bih?

- Bez automobila ne mogu da funkcionišem. Mogli smo da kupimo jeftiniji, od 8.000 evra, ali ovaj će duže trajati. Uostalom, o tome se izjasnila Skupština opštine. Ako stranka bude tražila da vratim automobil i podnesem ostavku, to ću uradili. Međutim, mene mogu da samo da smene odbornici - ističe Vidić.

Mazda 6

Mazda 6 | Foto: Reuters

U centrali SNS-a kažu da su u ovom trenutku najbitnija nacionalna i državna pitanja, a da su personalna rešenja ostavljena za glavni odbor stranke, kada će se analizirati rad svakog funkcionera, pa tako i Vidića.

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović je za naš list rekao da je službeni automobil Aleksandra Vučića star osam godina, koliko i njegov, kao i da svojim primerom pokušavaju da pokažu da “bahatost ne stanuje u Srbiji” i dodao da, ko ne sledi njihov primer, ne može da bude u njihovom timu.
Kako smo već pisali, komentar Vidića na to da mu se predsednik stranke vozi u automobilu starom osam godina bio je: “I taj automobil moraće da se zameni”.

Mirović: Iznenađeni smo i rezignirani !

Mirović je juče ponovio je za “Alo!” da je odluka o kupovini automobila od 25.800 evra bahata i neodgovorna. On nije mogao da kaže da li će vrh stranke tražiti od prvog čoveka jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji da vrati automobil i podnese ostavku.


- U toku je analiza, a i o ovom, konkretnom slučaju uskoro će odlučiti najviši organi stranke. Iznenađeni smo i rezignirani ovakvim ponašanjem. Ukoliko je bila zaista potrebna kupovina službenog automobila, mogao je da bude kupljen neki jeftiniji. Bahatost ne tolerišemo - ističe Mirović i dodaje da će pokušati da isprave ovakav propust, ali nije precizirao na koji način.

Poslednji komentari
  • Elena Vreme: 30.03.2013 14:55h

    Ahahaha, lazovcine iz SNS-a!

  • Mikac Vreme: 30.03.2013 16:54h

    E moj Vucicu ja glasao za postene i skromne ljude, ali sam se izgleda prevario. Pa v izgleda da ste isti kao prethodna bahata vlast. Kakvog bahatog coveka postaviste za predsednika opstine. Izgleda da imate mnogo ovakvih ljudi na rukovodecim polozajima. Trazite postene, sposobne i skromne ljude a ne samo vase poltrone.

  • DSV Vreme: 30.03.2013 19:07h

    Bave se "vaznijim drzavnickim poslovima kao i mitom i korupcijom pa i pljackom narodnog novca" .A ovo E OVO JE NESTO DRUGO .Zar nema naredjenja da se prvenstveno kupuju automobili iz Kragujevca .Ali ne on je "DRUG CLAN ,ups GOSPODIN CLAN SNS-a" . O njemu cemo neki drugi "put-malo morgen se zove taj put" . Ako vec vijate LOPOVE ,VIJAJTE I ONE KOJI TUDJIM PARAMA TERAJU "KERA" .Ne OSTAVKA ,SMENA alooooooooo SMENA I TO ODMAH .

  • nedjo Vreme: 31.03.2013 01:39h

    cist primer srpskog bezobrazluka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP