Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUĐENJE

Viktor šmekao zgodnu sudiju!

Autor: D. Ćuruvija | 05.10.2012 - 00:16:00h | Komentara: 0

Glumac Viktor Savić (29) šmekao je juče u beogradskoj Palati pravde sudiju koja mu sudi u procesu povodom psovanja policajca koji je paukom pre dve godine hteo da odnese njegov “mercedes”. Dok je atraktivna sudija Prvog osnovnog suda Ivana Ramić ulazila u sudnicu, Savić je odmerio od glave do pete i šeretski se nasmešio prijateljima.

Glumac dolazi u Palatu pravde

Glumac dolazi u Palatu pravde | Foto: Dimitrije Goll

Sudija Ramić nije primetila da je mladi glumac nonšalantno naslonjen na gelender hodnika značajno zagleda, a raspoloženi Savić juče nije hteo da daje izjave za medije.


- Ne dajem izjave za medije jer pišete svašta. Kada ćete već jednom početi da pišete istinu - rekao nam je Savić uoči suđenja.

Sporni događaj, u kojem su, osim Savića, učestvovali i njegovi prijatelji Čedomir Mitić (30), bivši profesor “Megatrenda” i Nikola Tasić (29), desio se 5. maja 2010, kada je pauk hteo da odnese “mercedes” parkiran na pešačkom prelazu u ulici Nikolaja Gogolja.

Savić sa advokatom Momčilom Bulatovićem

Savić sa advokatom Momčilom Bulatovićem | Foto: Dimitrije Goll


Kada je policajac Zoran J. pokušao da fotografiše Savićev “mercedes”, u kome nije bilo nikoga, Savić i njegovi prijatelji su, kako se navodi u optužnici, počeli da ga psuju. Tasić i Mitić su, kako se navodi, telima sprečili policajca da priđe automobilu, a Savić je seo u vozilo iz kojeg je, navodno, Zoranu J. dobacio: „Puši k***c, pandurčino glupa“, a onda mu kroz prozor pokazao srednji prst. Savić je u julu negirao krivicu tvrdeći da je policajac pendrekom krenuo na njega i vikao: „Znam gde živiš, naje*****.“

Suđenje je juče odloženo za 12. decembar zbog nedolaska trojice svedoka policajaca, koji su kažnjeni sa po 80.000 dinara zbog neopravdanog izostanka. Savićev advokat Momčilo Bulatović kategorički tvrdi da je poznati glumac optužen “iz čistog revanšizma”.

- Da profesor Mitić nije incident prijavio Službi unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, ne bi bilo ni optužnice. Kada su posle godinu i po dana videli da imaju veliki problem, oni podneli krivičnu prijavu i iskoristili tužilaštvo i sud da ih optuže. Bilo je tu svega i svačega, čak i ucenjivanja, ali o tome ćemo kad dođe vreme - izjavio je za “Alo!” Bulatović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP