Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSLANICI SE POKAZALI NA VASKRŠNJOJ TUCIJADI U SKUPŠTINI SRBIJE

Vlast razbila jaja opoziciji!

Autor: M. Keranović - D. Ramadani | 13.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Vlast i opozicija imali su pravi mali okršaj u holu Doma Narodne skupštine Republike Srbije. „Alo!“ je povodom uskršnjih praznika organizovao mini-turnir u tucanju jajima, a rezultati, bar sa tog takmičenja, pokazuju da je vlast još nesalomiva.

Balša je samo  mogao da konstatuje:  „Biće bolje na  izborima“

Balša je samo mogao da konstatuje: „Biće bolje na izborima“ | Foto: Emil Čonkić

Tako smo sučelili demokratu Balšu Božovića i naprednjaka Igora Bečića, poslanicu SNS-a Katarinu Rakić i poslanika Živkovićeve Nove stranke Vladimira Pavićevića, ali i socijalistu Đorđa Milićevića i poslanika Tadićevog SDS-a Janka Veselinovića. Svi oni su našim čitaocima čestitali praznik.

Bečić i Božović

Bečić i Božović | Foto: Emil Čonkić

„Žute pobeđujemo i žutom bojom”


U takmičenju u kojem su učestvovali Božović i Bečić se na početku desilo nešto neočekivano. Umesto da Božović posegne za žutim jajetom, to je učinio Bečić, jer se Balša prethodno opredelio za narandžasto. Iako se na početku činilo da će demokrata odneti pobedu, ispostavilo se da ignorisanje stranačke boje ne može dobro da se završi. Ponesen pobedom u prvom krugu, Božović je šaljivo prokomentarisao: „Ovako će proći na izborima“, na šta mu je Bečić uz osmeh uzvratio: „Ipak je ovo jedini način da DS pobedi - da razbije jaje“. Posle drugog kruga rezultat je bio nerešen, da bi u trećem Bečić izvojevao pobedu.
- Ipak sam pogrešio što nisam izabrao žuto jaje - konstatovao je Balša. Božovića nije razočarao poraz i naveo je da ovo takmičenje ipak ne treba mešati sa politikom, dodavši uz osmeh da će „izbori biti očekivani obrt u korist DS-a“.

Dama nudi prednost

Dama nudi prednost | Foto: Emil Čonkić


„Plavi i žuti - nerešeno”

- Evo, ja ću biti džentlmen. Izvolite, kolega Pavićeviću, izaberite. Posle da kažu da smo alavi, a ne, ne. Insistiram - bila je uporna Katarina Rakić kada smo je sučelili sa Pavićevićem. Međutim, Pavićević je insistirao da dama prva izabere, što je Rakićeva na kraju prihvatila. Ona ne odustaje od stranačkih boja, pa je njen izbor bio plavo jaje, uz komentar: „Ništa nije slučajno“.
- Ja ću onda žuto - rekao je Pavićević. To žuto jaje bilo je u prvom krugu talično za Pavićevića, a Rakićeva nije propustila priliku da bocne kolegu, pa je uz osmeh prokomentarisala: „Čvrsto se drži za ove žute“. Međutim, sledeća runda nije bila srećna za Pavićevića, ali pobednika ovog duela nismo dobili jer su Pavićević i Rakićeva insistirali da rezultat bude nerešen.
- Evo, ofarbao je ruke i postao žut - rekla je Rakićeva.
- Izabrali ste mi ne samo lepog, već i marljivog protivnika - ocenio je Pavićević.

Socijalista nadjačao

Socijalista nadjačao | Foto: Emil Čonkić


„Crveno je boja ljubavi”
 

U duelu Milićević-Veselinović, u igri su bila crvena jaja.
- Naša zastava je crvena, a oni imaju još nekih dodatnih elemenata, tako da hoću čisto crveno jaje - rekao je Veselinović, dok je Milićević kazao: „Moje je ovo tamnije crveno“.
Milićevićeva pobeda bila je ubedljiva. Upitan da li je ovaj rezultat pokazao da SDS definitivno ne ulazi u vladu premijera Aleksandra Vučića, Veselinović navodi: „Mi se nismo ni borili za ulazak u Vladu i bili smo uvek opozicija od početka do kraja, a pošto su se oni borili za Vladu, to pokazuju rezultati njihovog jajeta.“
- Rezultati ovog takmičenja pokazuju i rezultate rada Vlade. Imamo jedan pobednički tim koji radi jedinstveno - naveo je, između ostalog, pobednik Milićević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP