Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRIZNAO

Vođa "Delija": Tri puta
sam pesnicom udario Jovanovića!

Autor: Telegraf | 22.04.2013 - 11:07:00h | Komentara: 5

Velibor Dunjić, uhapšeni vođa “Delija”, priznao je na saslušanju u policiji da je u kafani u Segedinu tri puta pesnicama udario Čedomira Jovanovića, predsednika LDP-a, pišu beogradski mediji.

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović | Foto: Oliver Bunić

Velibor Dunjić je inspektorima Odeljenja za krvne delikte beogradske policije detaljno je ispričao kako je napao Jovanovića, kao i da su njegovi prijatelji iz iste huliganske grupe napali suprugu lidera LDP i teško povredili njihovog prijatelja Srđana Ćešića, piše Blic.

- Primetili smo da je Jovanović ušao u kafanu i odmah su počela dobacivanja da je izdajnik Kosova. Ustao sam i tražio da napusti kafanu, ali je odbio, pa sam ga udario tri puta. Tada su ga napali i moji drugovi – naveo je Dunjić koji je izašao iz zatvora krajem 2012, posle donošenja Zakona o amnestiji.

Viši sud u Beogradu odredio je Dunjiću pritvor od mesec dana zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke ili ponovi krivično delo, rekla je agenciji Beta portparol Višeg suda Dušica Ristić.

Velibor Dunjić

Velibor Dunjić

 Policija je od kolega iz Mađarske dobila video-snimke i sa vaterpolo utakmice na kojoj je Dunjić bio sa grupom i očekuje se da će pripadnici MUP-a otkriti i ostale napadače.
Do sada policija je protiv Dunjića podnela više od 20 krivičnih prijava za ukupno 41 krivično delo uglavnom zbog nasilja, ali i za trgovinu narkoticima, teških krađa, posedovanja i upotrebe oružja…
Poslednji komentari
  • Sanja , Mira Samir i Marko, Vreme: 22.04.2013 11:30h

    Nismo Mi Ljubitelja Cede Jovanovica, Ali Te Huligane Treba Pod Hitno Poslati u abelu, Nisu imali Pravu Da Tuku Cedu iNjegovu Zenu, Ne samo Njih Nikoga i One Koji Salju Pretece Poruke Isto u Zabelu.

  • gago Vreme: 22.04.2013 17:04h

    Tacno je da nisu imali pravo da tuku ali i ovaj dicni kvazi politicar nije trebalo da ide tamo gde je znao da nije pozeljan i jos da provocira.Sponzor!? Kako od siromasnog studenta postade to sto je sad.Previse je arogancije u njemu pa nece biti cudo ako se ovakve nemile scene ponove i u buducnosti.Ocito pokusava da podigne rejting samo ovo je pogresan nacin.

  • penzionerka Vreme: 22.04.2013 17:46h

    Ovog je znaci TN oslobodio amnestijom!? Koji je ovo slucaj da amnestirani prave ponovo losa dela???? E SAD CE SE SELAKOVIC UVERITI KOLIKA JE GRESKA ZAKON O AMNESTIJI! Jel taj zakon bese ogranicenog roka, ako nije HITNO GA TREBA UKINUTI.

  • milena Vreme: 22.04.2013 17:56h

    ko se sa zlom druži o glavu mu sestuži,stara crnogorska poslovica.pitam ja sanju,mira,samira i marka zašto u zatvor? oni onda imaju za džabe tri obroka,o našem trošku.u rudnik soli da kopaju po 12 sati dnevno,na hleb i vodu...da osete šta je pravi život.a što se tiče jovanovića siromah bio i ostao....

  • Teodora Vreme: 23.04.2013 01:12h

    Ovog lika i sve njemu slične, a nažalost, ima ih prilično, odmah osuditi na 10 godina prinudnog rada.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP