Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSKLUZIVNO!

Vođa severa oslobođen za prebijanje navijača

Autor: A. Dimitrovska | 14.03.2013 - 21:04:00h | Komentara: 1

Zvezdine navijačke grupe „Ultra bojs“ i glavna figura na severnoj tribini, oslobođen je u Višem sudu krivice za prebijanje navijača u Beogradu za vreme fudbalske utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i francuskog Rena!

Sud je oslobodio Vučkovića zbog nedostatka dokaza, a konačnu reč daće Apelacioni sud u Beogradu.

Marko Vučković na tribini

Marko Vučković na tribini | Foto: Dušan Milenković

Vučković, koji iza sebe ima više krivičnih prijava i sudskih postupaka, teretio se da se 18. avgusta 2011. godine u toku meča crveno-belih i FK Ren na „Marakani“ fizički obračunavao sa navijačima na severnoj tribini. Tada je navijača Zvezde Vranića najpre udario pesnicom u nos, a zatim u teme.
„Marko Vučković je oslobođen optužbe da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi zbog toga što nema dokaza da je učinio to krivično delo“, potvrdila je za „Alo!“ Dušica Ristić, portparol beogradskog Višeg suda.

Vučković (levo) sa oslobođenim Ivanom Bogdanovim (desno)

Vučković (levo) sa oslobođenim Ivanom Bogdanovim (desno) | Foto: Marko Metlaš

Tome je po svemu sudeći doprinelo i samo svedočenje povređenog Vranića, koji je izjavio da ga Vučković nije tukao, već da se okliznuo!
Vučkoviću je, podsetimo, nedavno Apelacioni sud naložio novo suđenje i ukinuo presudu Prvog osnovnog suda kojom je osuđen na osam meseci zatvora jer je 8. oktobra 2008. godine na Senjaku posle kraće rasprave udario pesnicama u glavu Savu. M., usled čega joj je pukla bubna opna.
Vučkoviću, koji je do 2010. godine bio član Skupštine Crvene zvezde, sudilo se i zbog optužbi da je 29. decembra 2004. godine u Beogradu pijan vređao, napao i lakše povredio Zdravka S., saobraćajnog policajca. Oslobođajuću presudu Vučkoviću je izrekao Drugi opštinski sud, uz obrazloženje da nema dokaza da je izvršio delo. Apelacioni sud je ukinuo presudu i naložio novo suđenje.
Poslednji komentari
  • Zack Chuck Vreme: 14.03.2013 22:12h

    Super! Ne svakog dana, već svakog sata, u svakom pogledu, sve više nazadujemo. Eto nama još jednog "primernog" momka, posle onog Mišića. To su rezultati borbe protiv kriminala i nasilja na sportskim priredbama! SNS grupiše polako, ali sigurno, militantno krilo svojih birača.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP