Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAVETNIK PREDSEDNIKA NIKOLIĆA O ZABRANI LETOVA NAD BAJČETINOM

Vode turiste u razgledanje Tomine kuće iz vazduha?!

Autor: Beta | 17.01.2015 - 10:46:00h | Komentara: 5

Kabinet predsednika Srbije oglasio se povodom novinskih tekstova da je zahtevano da se zabrane letovi nad kućom Tomislava Nikolića u Bajčetini. Kako Antić objašnjava neko organizuje turističko razgledanje kuće iz vazduha.

Dom Nikolića

Dom Nikolića | Foto: Nebojša Raus

Organi zaduženi za bezbednost šefa države primetili su u poslednje vreme pojačanu aktivnost sportskih aviona, koji lete na malim visinama iznad kuće predsednika Tomislava Nikolića u Bajčetini, piše za današnju "Politiku" savetnik predsednika Srbije Oliver Antić.
- Proverom je utvrđeno da sa tri obližnja sportska aerodroma ugovaraju kao deo panoramskog razgledanja Šumadije i kruženje iznada kuće šefa države - navodi se u tekstu savetnika predsednika Srbije.
Antić je dodao da su organi bezbednosti zaključili da to narušava elementarna pravila bezbednosti predsednika Srbije i predložili odgovarajuće mere.
Antić je istakao da je to tako u svim državama sveta.
Pojedini listovi pisali su ranije da predsednik Srbije traži obustavu letova iznad Bajčetine, odnosno zabranu sportskog i amaterskog letenja, koje uključuje zmajeve i paraglajding, ali i bespilotne letelice poput drona.
Prema navodima medija, od juna do novembra prošle godine ukupno 12 lakih aviona preletelo Bajčetinu.
Poslednji komentari
  • Lena Vreme: 17.01.2015 14:23h

    Ovo je zdanje, a kuca. Zna li se poreklo imovine za ovako nesto?

  • Veleposed Vreme: 17.01.2015 17:56h

    Pa gde živi Nikolić,kad mu smeteju avioni u Bajčetini?! Odakle mu ova imovina? Da li će i on da dokazuje poreklo svoje imovine kao i drugi?! Da su građani znali šta sve on ima,sigurna sam da ne bi glasali da bude predsednik!

  • boljevac1 Vreme: 17.01.2015 18:00h

    Sacuvaj nas boze od ovakvih.Pa to nema nigde ,garantovano NIGDE u Evropi posto tamo tezimo, da ne kazem u svetu.Ovo je dovoljno jer da napisem msve sta mislim o ovome redakcija ne bi objavila.

  • SVETAC Vreme: 18.01.2015 09:47h

    Zasto poreska uprava ne pozove njega da dokaze odakle mu toliko bogatstvo, a ne da sa estradnim zvezdama zabavlja sirotinju od srpkog naroda.

  • Dijana Vreme: 18.01.2015 13:49h

    Sasvim je normalno da se iz bezbedosnih razloga zastiti svaka kuca predsednika. Pa to inace traze I sve ambsasade u Beogradu , Dobro znamo kako nam je premijer ubijen . Ja nisam glasala za Tomu ali podrzavam I mnogo vece zastitne mere od ovih jer Srbija mora da se pokaze kao ozbiljna drzava. A ovi vasi komentari kakvu mu je kuca I ostalo je zaista drskost I bezobrazluk. To je kuca na selu i covek je izgradio na svom imanju sto nije nikakva velika investicija za vrednog domacina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP