Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DIVAN PRIZOR

Vojne letelice nad Beogradom i Pančevom!

Autor: Tanjug | 13.09.2013 - 17:13:00h | Komentara: 1

Avioni i helikopteri Vojske Srbije danas, u sklopu priprema za promociju najmlađe generacije oficira Vojske Srbije tokom popodneva nadleću Beograd i Pančevo.

Avioni ostavli građane bez daha

Vojne letelice nadleću Beograd i Pančevo zbog priprema | Foto: FoNet / ilustracija

Vojne letilice počele su da nadleću Beograd i Pančevo od 16.00, a to će trajati do 19.30 sati, najavilo je Ministarstvo odbrane navodeći da će vojni avioni i helikopteri i sutra nadletati ta dva grada.

Planirano je da u letačkom programu, u subotu 14. septembra, povodom promocije najmlađih potporučnika učestvuju avioni tipa "galeb G-4" i "Mig-29" i helikopteri "gazela".

I u subotu će vojne letlice nadletati Beograd i Pančevo od 17.30 do 19 sati, navodi se u saopštenju i dodaje da će, zbog priprema za svečnost danas i sutra biti zatvoren deo centralnih gradskih ulica.

Pojedine ulice će danas biti zatvorene od 20. do 22.30 sati, a sutra, na dan svečanosti od 16.30 do 20 časova.

Ministarstvo odbrane je najavilo da će u tim intervalima biti zatvoren Trg Nikole Pašića u celini do Terazija, a ulica Takovska, od ugla sa Kosovskom ulicom do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - Ulica kneza Miloša.

Bulevar kralja Aleksandra, od Ulice arhiepiskopa Danila do raskrsnice: Trg Nikole Pašića - Ulica kneza Miloša -Takovska ulica, će takođe biti zatvoren za saobraćaj.

Ulicom kneza Miloša, od Ulice Lazarevićeve do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića -Takovska ulica, takodje neće ići saobraćaj.
Promocija najmlađe klase oficira Vojske Srbije - njih 162 među kojima je 29 devojaka, biće organizovana u subotu na platou ispred Doma Narodne skupštine uz prisustvo najvišeg vojnog i državnog rukovodstva.
Poslednji komentari
  • andjelka Vreme: 13.09.2013 18:37h

    da li je moguce da u zemlji u kojoj trecina stanovnistva gladuje vojni avioni u ne znam ciju cast probijaju zvucni zid iznad centra grada.zar nam je malo nato aviona i njihove buke.pitam se da li neko razmislja o bebama u porodilistima iznad kojih avioni razbijaju stakla.kakve traume ce ta deca imati za ceo zivot.molim nadlezne da obustave ovu bruku sa ovim krntijama sto nam lete iznad glava.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP