Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRIPADNICI VOJSKE DIVLJALI SA HULIGANIMA NA KARABURMI

Vojni policajci udarili na bebu

Autor: Ekipa Alo! | 18.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Beogradska policija raspisala je poternicu za dvojicom aktivnih pripadnika Vojske Srbije koji su u subotu, kako se sumnja, učestvovali u divljanju zajedno sa grupom huligana koja je demolirala kafić u vlasništvu Aleksandra Vavića (26), jednog od vođa Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“, i pritom se nije libila da šikanira njegovu suprugu sa tromesečnom bebom u naručju.

Huligani  na platnom spisku Vojske  Srbije

Huligani na platnom spisku Vojske Srbije

Jedan od njih V. S. najpre je zatvorio ulicu Pere Ćetkovića svojim automobilom BMW X6 objašavajući zbunjenim sugrađanima da je u toku „rutinska kontrola vojne policije“ i da je ulica zatvorena za saobraćaj nakratko, a potom je i ušao sa ostalima u kafić. Sa druge strane za N. V. nije poznato da li je zaista bio tu, pošto se na snimcima nadzornih kamera vidi džip marke „dodž“, koji je u njegovom vlasništvu, iz kojeg izlazi jedan od učesnika incidenta, ali vozač ostaje u vozilu.

Pripadnici vojske divljali sa huliganima na karaburmi

Pripadnici vojske divljali sa huliganima na karaburmi


- Do sada su odmah posle incidenta uhapšena četvorica pripadnika nove Partizanove navijačke grupe „Janičari PFK“, dok je za još četvoricom koji su identifikovani raspisana poternica. Vavić je jednog od njih pre nekoliko nedelja pretukao u gradu nakon rasprave oko navijanja, a njih najmanje desetak u subotu je oko 16 sati došlo sa četiri automobila do njegovog kafića. Uleteli su unutra, polomili sav inventar i vitlali pištoljima.

BMW kojim  je V. S. blokirao  ulicu

BMW kojim je V. S. blokirao ulicu

Gosti, mahom meštani Karaburme, različitih godina, panično su bežali iz kafića, dok su oni maltretirali Vavićevu ženu, koja je u rukama držala bebu - kaže naš izvor blizak istrazi, napominjući da je ona u trenutku, kada su je izbacili napolje pozvala policiju, ali se sa druge strane žice začulo: „Šta radiš to, nemoj da ti j...m mamicu!“ i potom se veza prekinula.

I dok se isprva verovalo da se ekipa huiligana samo dobro organizovala, ponašajući se kao da su vojna formacija, istragom se utvrdilo da su među njima bila i dva pripadnika Vojske.
Sudeći po tome što se grupa maskirala kapuljačama tek ispred objekta, da se zaključiti da nisu očekivali kamere za nadzor koje su sve zabeležile, od stizanja grupe „golfom peticom“ i “golfom šesticom”, do teget BMW-a X6, njim je došao V. S., koji je „regulisao saobraćaj“ i potom se potpuno ogoljenog lica pridružio ostalima pri upadu u kafić, do belog „dodža“ iz kojeg izlazi jedan od huligana, a džip ostaje sve vreme parkiran ispred. Po završetku divljanja u kafiću, sva četiri automobila se uključuju u kolonu i napuštaju ulicu poput kolone nekog zvaničnika.

Potraga za petoricom

Pripadnici Policijske stanice Palilula odmah su nakon incidenta sustigli i uhapsili izgrednike koji su bili u „golfu 5“ Aleksandra V., Aleksandra S., Bojana K. i još jednog mladića. Traga se za D. M., A. S., V. S. i N. V., dok se za V. B., za kojeg postoje saznanja da je učestvovao u incidentu još uvek prikupljaju dokazi. Većina je od ranije poznata policiji i uglavnom su pripadnici grupe „Janičari“, koja je prvi put istakla svoju zastavu na južnoj tribini na poslednjem derbiju. Grupu čine bivši navijači Crvene zvezde, Rada i Zemuna, koji su naprasno promenili boje kluba i koji pokušavaju da na jugu dobiju prevlast, a u sukobu su sa gotovo svim Partizanovim navijačkim grupama. Mahom su angažovani na obezbeđenju jednog popularnog novobeogradskog splava.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP