Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VAN PAMETI!

Vozač autobusa kucao u DVA mobilna telefona dok je jurio po putu!

Autor: Slobodna Dalmacija / Blic | 14.09.2013 - 19:29:00h | Komentara: 0

"Veruj mi da se nije rodio onaj ko bi ga mogao spasiti! Dobiće po kratkom postupku otkaz, pa neka budala gine dok stoku vozi, a ne moje putnike", poručio je Mate Jujnović, vlasnik "Prometa" iz Makarske, čiji je vozač snimljen kako tokom vožnje autoputem šalje istovremeno poruke sa dva mobilna telefona, piše "Slobodna Dalmacija"

Bahato: Vozač autobusa, umesto u put, gleda u telefone!

Bahato: Vozač autobusa, umesto u put, gleda u telefone! | Foto: Slobodna Dalmacija

 
Jujnović je, razumljivo, ostao šokiran nakon što smo ga suočili s fotografijama na kojima vozač laktovima drži volan dok palčevima piše na dva mobilna telefona odjednom.
Otkaz je, ističe Jujnović, jedina opcija, jer ne želi da mu zbog jednog, cela firma dođe na loš glas.
- Trudim se, radim kao pas, borim se na sve strane, a onda jedan ovakav krelac baci sve u vodu. Toliko mi je muka da bih se sada najradije ubio. A njega više ne spominjite, neka oko kuće tako vozi, a ne u mojoj firmi - besno je rekao Jujinović.
Fotografije nam je dostavio je čitalac koji je i sam bio u dilemi treba li sa njima izaći u javnost, ali je prelomio zbog činjenice da je ne samo reč o profesionalnom vozaču nego i da su korišćenje mobilnih telefona i vožnja laktovima trajali toliko dugo da su i putnici počeli glasno da komentarišu.
- Malo me mučilo to što čovek može da ostane bez posla, tu je porodica, deca, gladna usta, ali vozač se samo smeškao na primedbe putnika i nastavljao po svom - kaže očevidac, koji je nesavesnog putnika snimio rano ujutro na liniji koja iz Splita u 9 sati kreće za Zagreb.
- To je nemoralno i nedopustivo ponašanje. Iskreno najviše bih voleo da u Hrvatsku nikada nisam došao, jer na Novom Zelandu gde sam radio 30 godina, niiko ne bi ni pomislio da uradi nešto slično - priča Jujinović, i dodaje kako je teško sa slike reći šta on tačno radi, ali misli da ne šalje poruke, jer je toliko star da ni ne zna. On misli da ga je neko nazvao i tražio nečiji broj, pa da je gledao u drugom telefonu da ga pronađe.
- Otkaz mu ne gine. Jedino ga može spasiti ako će uskoro u penziju, pa da ga ove poslednje dane prebacim na lokalne linije. Da ga svi vide - kaže Jujinović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP