Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATO

Vozač autobusa telefonira i kuca poruke dok vozi po kiši! (FOTO)

Autor: Telegraf | 25.11.2013 - 10:07:00h | Komentara: 10

Vozač "Autoprevoza Čačak" juče je oko 15 časova na putu Čačak - Beograd telefonirao i slao poruke čak tri sata na očigled zapanjenih putnika

Vozač autobusa

Uprkos tome što ljudi svakodnevno ginu na srpskim putevima, izgleda da to pojedincima nimalo ne smeta. Neke ljude čak ni učestale tragedije ne mogu da opamete da ne uzimaju mobilni telefon u ruke dok voze!
Tako je bez ikakvih problema, jedan vozač “Autoprevoza Čačak”, juče oko 15 časova na putu Čačak – Beograd, tokom vožnje od tri sata, non-stop telefonirao.
- Njemu nije smetala ni kiša, ni klizava Ibarska magistrala, jer je bez ikakvog straha i ustručavanja pričao telefonom. Bukvalno je razgovarao tokom celog puta, a u pauzama razgovora je kucao i slao poruke – kaže izvor Telegrafa.rs
Ovaj bahati vozač izgleda ne zna koliko je opasno i neodgovorno da u isto vreme vozi i razgovara, i to na očigled putnika.
Saobraćajne nesreće u Srbiji su sve učestalije, a večeras se prevrnuo i jedan autobus Niš ekspresa. Naime, u saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo-Mionica kod sela Radobić, koja se dogodila oko 18 časova, povređeno je 16 putnika i jedan vozač tog vozila.
Za sada se ne zna tačan uzrok ove nesreće.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 25.11.2013 11:11h

    Pa isto radi većina vozača u Srbiji !

  • *bane* Vreme: 25.11.2013 11:25h

    * E koliko sam ja njih mogao da snimim i slikaso sam jednog pogotovo na liniji 17 gradskog prevoza , koju koristim kad idem prevozom ....pa u subotu je čovek u 12.30 . prema Konjarniku vozio i telefonirao i vozio k'o lud i preticao dvoje svojih kolega ....Unutra je bio pakao, nov Solaris, grejanje do daske, a On u košuljici sa šalčetom oko vrata , mlad hteo da fascinira jednu devojku koja je sedela iza njega (bilo nas je desetak u vozilu) Glupo mi je da pošaljem fotografiju , prepoznaće se sam, ali fotografiju sigurno neću izbaciti iz mobilnog telefona zbog svoje bezbednosti ....Posle pročitate kako je neki vozač dobio batine !! Dosta njih i zasluži to što dobije ..... !!

  • gago Vreme: 25.11.2013 11:39h

    Vozaci autobusa teskih kamiona putnickih vozila mogu se videti svakodnevno kako telefoniraju ili citaju i salju sms-ove a da pritom o obaveznom rastojanju i ne misle.Mala deca u automobilu bez obaveznog sedista cak i u krilima vozaca su svakodnevna pojava.Policija ,bar u kraju gde zivim povremeno postavi radarski uredjaj i to na mestu gde je profit zagarantovan. Pijance jure obicno nocu u sitne sate a opste je poznato da ih ima u dobroj meri po ceo dan.

  • Dragan Vreme: 25.11.2013 12:36h

    To je svakodnevna pojava kod svih vozača autobusa. svako autoprevozničko preduzeće u Srbiji bi trebalo da preduzmu mere i da zabrane korišćenje telefona svojim vozačima. Takođe policija bi trebala intenzivnije da ih kontroliše. Na kraju krajeva, ne radi se samo o životu tih vozača već i putnika u autobusima. Sam Bog je pogledao one ljude koji su nastradali prilikom prevrtanja autobusa kod Mionice. Utičimo da se ovakve stvari ne dešavaju.

  • stefanello Vreme: 25.11.2013 14:43h

    SAMO OTKAZ! i 3 meseca zatvora, jer ima video dokaz da ugrozava javnu bezbednost i zivote ucesnika saobracaja, i sve se resi... nas je narod bahat i drzak, reaguje samo na kazne i sankcije!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP