Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MILJKU ŽIVOJINOVIĆU (54) SUD UKINUO PRITVOR

Vraća se Batin sin?!

Autor: I. Milićević | 19.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor bivšem direktoru građevinskog preduzeća „Rad“ Miljku Živojinoviću, koji je u bekstvu od 2007. godine, pošto je ukinuo presudu kojom je bio osuđen na pet godina zatvora u okviru postupka poznatog kao „stečajna mafija“ i naložio ponavljanje suđenja. Živojinović je pobegao iz zemlje odmah nakon podizanja optužnice i za njim je raspisana poternica.

Miljko Živojinović

Miljko Živojinović | Foto: Jelena Vučetić

- Nisam još dobio napismeno odluku suda, zbog čega ne bih da bilo šta komentarišem jer nemam precizna saznanja - kazao je za „Alo!“ Miljko Živojinović.


Nakon jučerašnje odluke suda, velike su šanse da će posebno odeljenje Višeg suda ukinuti poternicu, nakon čega bi Živojinović mogao da se vrati u Srbiju kao slobodan čovek. On, međutim, juče nije hteo da potvrdi za naš list da li će se u tom slučaju vratiti.

Pored postupka u vezi sa stečajnom mafijom, njega čeka još jedno suđenje pred Višim sudom, takođe zbog malverzacija sa propalim preduzećem „Rad“. Istim rešenjem Apelacionog suda potvrđene su prvostepene presude svim okrivljenima koji su oslobođeni krivice, među njima i bivšem predsedniku Trgovinskog suda Goranu Kljajeviću, biznismenu Sekuli Pijevčeviću, advokatu Nemanji Joloviću i bivšoj direktorki Poštanske štedionice Jelici Živković. U osuđujućem delu, presude su delimično potvrđene ili je naloženo ponovno suđenje, kao u Živojinovićevom slučaju.

Ispuniće mu se najveća želja: Velimir Bata Živojinović

Ispuniće mu se najveća želja: Velimir Bata Živojinović | Foto: Željko Šafar


Ekipa „Alo!“ pokušala je juče da stupi u kontakt sa doajenom srpskog glumišta Velimirom Batom Živojinovićem i dobije komentar na mogući dugoočekivani povratak sina, ali na brojeve poznate redakciji niko se nije javljao. Naš velikan mnogo puta je u javnosti govorio o svom sinu, kao i da mu je jedina i najveća želja da ga ponovo vidi i zagrli.

- Najveća mi je želja da se opet vidim sa sinom. Stalno ga sanjam, a uželeo sam se da ga, stvarno, zagrlim. Da opet vodimo naše duge razgovore. Da, jednostavno, bude pored mene. Veoma smo vezani. Za poslednjih osam godina video sam ga dva puta, na samo nekoliko dana - izjavio je nedavno Bata Živojinović.
Poslednji komentari
  • moca Vreme: 19.02.2015 08:07h

    Čovek je stekao sve uslove da ga vučić pošalje u zvezdu.

  • dr Vreme: 19.02.2015 08:28h

    Zašto u naslovu Batin sin,pa čovek je punoletan i radi ono što je radila uglavnom rukovodeća i politička struktura u Srbiji. Bata je legenda glume i ne treba za njega vezati neke slabosti njegovog sina. Čovek se zamerio nekom iz vlasti i zato je optužen, nadam se da neće biti kažnjen kao niko do sada.

  • kiklop Vreme: 19.02.2015 09:23h

    e nek vam sredi dačić da je nevin i eto sreće

  • MIlos Vreme: 19.02.2015 11:51h

    I to ti je pravosudje covek zbrise iz zemlje nema ga odmara napolje i ceka da mu se ukine presuda i onda nikom nista ....Bas smo pravna drzava

  • VECA Vreme: 19.02.2015 20:46h

    Sramota LOPINA, kako ga nije sramota OBRUKAO je svoga oca!!!! A sto se tice nase drzave, pa pola bi bilo u zatvoru kada bi radili ono sto treba? Riba smrdi od glave a cisti se od repa!!!!!!!!!!!!!!!!11

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP