Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MIRA MARKOVIĆ NE ODUSTAJE OD POLITIKE

Vraća se u Srbiju i pravi partiju levice!

Autor: alo.rs | 26.03.2015 - 23:33:00h | Komentara: 7

Nekadašnja predsednica JUL-a i supruga pokojnog predsednika Slobodana Miloševića, Mira Marković planira da se vrati u Srbiju i osnuje političku stranku po uzoru na nekadašnji JUL.

Živi u Rusiji: Mirjana  Marković

Mirjana Marković | Foto: ALO!

Mira Marković ne planira da se povuče iz politike iako je u poznim godinama i ima zdravstvenih problema. Ona je nedavno tražila od svojih saradnika da joj naprave biznis plan za pokretanje političke stranke, a kada su joj oni skrenuli pažnju da su za ozbiljnu stranku potrebna i ozbiljna finansijska sredstva, Mira je poručila da novac nije problem.

Bivša prva dama je po svemu sudeći spremna da se obračuna sa svojim političkim protivnicima. Ona je o tome prvo razgovarala sa Bogoljubom Karićem, sa kojim se druži, a Karić ju je podržao u nameri da se vrati u Srbiju i politički aktivira, pišu "Naše novine".

- Mira ima para, a ima i želju da se vrati i vratiće se sigurno. Novac joj nije problem. Ozlojeđena je i besna, a za mnoge koji su sada u vlasti smatra da ih je lično ona stvorila i lansirala u političku orbitu, a oni su se poneli krajnje nekorektno prema njoj i porodici dok je Sloba bio u Hagu, a oni u egzilu, rekao je blizak prijatelj Mire Marković.

Poslednji komentari
  • Mix Vreme: 27.03.2015 01:48h

    Sve posasti '90-ih se vracaju kao bumerang - prvo je stigao Seselj, sad ce i ova da izigrava neki faktor ovde, jos Karica da dovedu da osnuje BK2 i zaseje salatu, pa moze da dodje i Jezda da napravi Srboskandik i Bog da nas vidi!

  • Suad Vreme: 27.03.2015 04:52h

    Hajde stara babo ne babetaj......

  • bi tu Vreme: 27.03.2015 06:54h

    taman joj je vulin dobro pozicioniran samo treba da okupi svoju brigadu pa da vodi ovu zemlju u srećniju budućnost a narod će joj nosati gajbice da bi imali za leba

  • mr Vreme: 27.03.2015 07:00h

    Verovatno ona i on donose opljačkani novac od zajma za preporod Srbije da preporode još malo Srbiju, samo ništa ne pišete da li i mali Marko stiže sa motornom testerom da završi što je započeo? Aferim.

  • Vesna Vreme: 27.03.2015 07:56h

    Obrazovani i normalni ljudi ne osvrcu se u proslost idu napred .A vi gospodo zivite u proslosti. Zasto?Kaze se da se prica s mo o sposobnijim od sebe. Dali je moguce da se vi i dalje zivite u senki Milosevica?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP