Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPREZ!

Vrbuju Novosađane u
''vanzemaljski'' kult!

Autor: M. G. | 09.11.2012 - 14:54:00h | Komentara: 7

Poštanske sandučiće širom Novog Sada preplavili su ovih dana leci kulta ''Anđeli neba''. Reč je o kultu koji veruje da njihov vođa komunicira sa vanzemaljcima, a njegovi članovi razrađuju plan evakuacije sa Zemlje u slučaju Smaka sveta!

- Komšije i ja smo pre nekoliko dana u poštanskom sandučetu pronašli letak sekte ''Anđeli neba''. Kako je moguće da se takva organizacija reklamira sa suludim idejama uprkos činjenici da su njeni članovi u Americi pre više od deset godina izvršili kolektivno samoubistvo. Smatram da je tako nešto opasno ukoliko dopre do podložnih građana - rekao je za "24 sata" Novosađanin Dragan Stefanović.

Leci ''Anđela sa neba'' svuda po Novom Sadu!

''Anđeli sa neba'' svuda po Novom Sadu!

Letak je veličine vizitkarte. Na njemu je plavokosi muškarac po imenu Aštar Šeran, koji je navodno vođa velike svemirske flote. S druge strane letka je Šeran sa još nekim osobama, a tu je i lik Isusa Hrista! Na dnu stranice navedeno je nekoliko računa za donacije i sponzorstvo. Ne postoji nikakav kontakt.

- Upozorenje! Da bi vas zarobili, vas i stvari počeli su obeležavati čipovima. Gušteri iz paklova. Od 1998. godine traje stanje pripravnosti za evakuaciju - piše na kartici.

Hitno lečiti društvo!
Sociolog Bojan Panaotović kaže da ne zna ništa o kultu ''Anđeli neba'', ali objašnjava da bi država pod hitno trebalo da se pozabavi evakuacijom bolesnih ideja.
-Treba da se utvrdi šta je religija, a šta patologija za psihijatriju, te kako i na koji način se distribuiraju leci čudnog sadržaja - objašnjava Panaotović.

- Letak je ostavljen u poštansko sanduče svim stanarima zgrade u delu između porodilišta „Betanija” i Bulevara oslobođenja - navodi Stefanović.

Na veb stranici sekte je navedeno ime i adresa čoveka koji ''priča sa ljudima iz svemira'', kao i uputstvo za evakuaciju u svemir i zaštitu od čipovanja. Može se pronaći i broj stanovnika na svakom kontinentu Zemlje!
- Potrebno je samo da odaberete, nemojte oklevati - piše u uputstvu i dodaje se: "Volimo vas i pomažemo vam!"

Poslednji komentari
  • Damir Vreme: 09.11.2012 16:09h

    Ovaj clanak je malo licemeran. Nisam vernik, ali jedina razlika izmedju ovih i hriscanstva,islama itd. je sto ovi prvi imaju stotine sledbenika a ovi drugi imaju milione. Ostalo je veoma slicno.

  • vana Vreme: 09.11.2012 16:27h

    Uvek će biti puno ovaca za šišanje,u ovako nešto može da poveruje samo neko ko je mnogo glup i nema ni gram mozga

  • Jonjo Vreme: 09.11.2012 18:33h

    Nisu ovo ubacivali samo u NS, prošlog vikenda sam ovo našao u svom sandučetu u BG. Letak je pisan hrvatskom ijekavicom, a i mail adrese su .hr.

  • Danny Vreme: 09.11.2012 20:38h

    Pa koja je razlika izmedju ovoga,religije i politike? Sad se digla frka zbog ovoga a svi cute kada nas politicari kradu. Inace crkva je najstarja markentiska organizacija i sekta. Kazu da ovi uzimaju pare ljudima a koliko ljudi daju crkvama za mlacenje kandilom i sl.? Imamo mi raznorazne Astare sirom religija(cak je i papa koji se bavio ko zna cim proglasen za sveca)! Ko zna da li je Isus stvarno i postojao?

  • dragicevic nenad Vreme: 09.11.2012 20:52h

    Damir, zvani komunjara.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP