Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BUDITE OPREZNI

Vremenske prilike otežavaju saobraćaj

Autor: Tanjug | 22.05.2015 - 08:01:00h | Komentara: 0

Promenljive i nestabilne vremenske prilike u Srbiji sa čestim pljuskovima, praćene pojačanim vetrom, a povremeno i gradom, dodatno otežavaju saobraćaj i zahtevaju od vozača dodatnu opreznost za volanom.

Kazna za prekoračenje veće od 50 kilometara na sat je od tri do sedam hiljada kuna

Danas budite oprezni za volanom | Foto: Profimedia.rs

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije (AMSS), zbog učestalih odrona, vozačima se savetuje oprezna vožnja na putevima kroz šumska područja, klisure ili stenske useke.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Od 21. do 26. maja od 07.00 do 18 časova, zbog radova na redovnom održavanju izmenjen je režim saobraćaja na delu puta od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u smeru Niš - Beograd.

Za vreme izvođenja radova, za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj obavlja preticajnom (brzim) trakom.

Od 18. do 31. maja na deonici od petlje Vodanj do petlje Mali Požarevac, u oba smera, u periodu od 07.00 do17 časova izvode se radovi na košenju i sakupljanju trave u punom i srednjem pojasu autoputa.

Radovi na čišćenju kišne kanalizacije se obavljaju od 18. do 23. maja od 22 do 06.00 časova na deonici od petlje Sava Centar do petlje T6, u smeru Beograd - Šid.

Od 15. do 31. maja od 07.00 do 17 časova, na delu puta od naplatne stanice "Bubanj Potok" do petlje "Mali Požarevac", izvode se radovi na košenju i skupljanju trave u putnom i srednjem pojasu, u oba smera.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda od 6. maja došlo je do izmene u režimu obavljanja saobraćaja na putu, na obilaznici oko Beograda kod petlje Batajnica u dužini od 4,3 kilometra.

Radovi se obavljaju desnom stranom autoputa u smeru Novi Sad -Beograd, dok se saobraćaj obavlja levom stranom autoputa i to dvosmerno, pri čemu vozila iz Novog Sada ka Dobanovcima koriste krajnju levu saobraćajnu traku, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP