Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRBIJO, JADNA LI SI!

Vrhunac monstruoznog: Deca sekla, spalila i gazila po utrobama mrtvih štenaca

Autor: Telegraf.rs | 16.10.2013 - 14:13:00h | Komentara: 32

Dvojica desetogodišnjaka na najmostruozniji način ubili su devet napuštenih štenaca starosti svega deset dana u beogradskom naselju Resnik u nedelju uveče. Fotografije nećemo objaviti jer su prilično uznemirujuće.

Napušteni štenci su stajali u kutiji, a deca iz obližnjih kuća i zgrada su ih hranila. U nedelju uveče, dvojica dečaka su ih prvo raznosili po naselju, da bi ih potom skupili na jedno mesto, počeli da ih seku, pale i na kraju skaču po njima!
Sve to su uradili pred grupom od 15-oro dece, koja su ih prestrašeno gledala. Jedan od njih je inače problematičan dečak, koga se svi plaše, tako da niko od dece nije smeo ništa da uradi, potvrdio je za naš portal jedan od očevidaca ovog događaja.
Žena iz obližnje zgrade je čula užasno bespomoćno skičanje štenaca, a kada je istrčala na terasu, videla je dim, jer su ih dečaci već zapalili.
Marina Savić, devojka koja je javnost upoznala sa ovim slučajem putem društvenih mreža je ispričala detalje ovog zastrašujućeg događaja. Kada je došla na lice mesta, zatekla je dečake koji su svedočili o stravičnim scenama kojima su prisustvovali.
- Grupa dečaka i devojčica koji su bili svedoci ovog događaja su potpuno istraumirani, a neki od njih nisu mogla ni da jedu zbog jezivih scena zlostavljanih štenaca – navodi Marina.
Inače, desetogodišnjak je od ranije poznat po problematičnim događajima u ovom beogradskom naselju, pa je tako jedno dete gađao ciglom, a prema nezvaničnim saznanjima pokušao je i nožem u školi da napadne dete. Otac dečaka branio je svoje dete govoreći kako je u pitanju bio samo plastični nož.
Kada se pročulo za ovaj događaj, jedna žena iz kraja je otišla kod majke dečaka koji je ubio štence, a ova joj je odgovorila i zapretila policijom, ukoliko prijavi njenog sina.
Slučaj je ipak prijavljen, ali policija u početku nije došla na lice mesta. Tek nešto kasnije policija je stigla, ali nije izvršen uviđaj, već su samo uzeti podaci. Kako nezvanično saznajemo, jedan od policajaca koji se pojavio na licu mesta je stric problematičnog dečaka, te je to verovatno i bio razlog zbog kojeg niko od policajaca nije uopšte ni reagovao na ovaj nemio događaj, niti je bilo ko od roditelja ove dece opomenut.
Poslednji komentari
  • nada Vreme: 16.10.2013 14:31h

    da li verovati prorocanstvima da kraj takozvanim ljudskim civilizovanim stvorenjima je upravo odbrojavanje poslednjih minuta....ovako nesto moglo se kroz istoriju covecanstva videti kod abnormalne dece ali covecanstvo je sebe nazvalo civilizovanim, da li je to odraz civilizacije ili demonizacije.

  • мира Vreme: 16.10.2013 14:48h

    Треба стати на пут том малом монструму што пре, у противном за неку годину масакрираће људе без гриже савести.

  • Joey Vreme: 16.10.2013 14:51h

    Da li je moguce, da i pored svakakih potresnih vesti, koje pune tabloide u poslednjih godinu dana, pojavljuju se vesti koje su na jos visoj lestvici monstruoznosti? Hoce li to ikad prestati?

  • Maki Vreme: 16.10.2013 15:09h

    AUUU TUGAAA... ovo je ogledalo naseg bolesnog drustva! Jadni psi i jadna ta deca koja su ih hranila i brinula o njima, a na kraju videla mucne scene... zalost... pogotovo kad ti "decaci" postanu punoletni i pocnu sve to da rade ljudima... I ovaj slucaj ce posle par dana pasti u zaborav i niko nece odgovarati- u ovom slucaju roditelji... E Srbijoooo

  • ja Vreme: 16.10.2013 15:15h

    Ovo je strahota ,sad stenad a ubuduce necije dete .I pitovi i stafordi opasne rase ,ljudska vrsta je najopasnija jer ubija iz zadovoljstva ,fuj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP