Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROCENA

Vučić: Da su sada izbori imali bismo oko 180 poslanika!

Autor: Tanjug | 03.01.2014 - 19:30:00h | Komentara: 11

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je, govoreći o mogućnosti vanrednih izbora, da u politici ništa ne može sa sigurnošću da se kaže, uz ocenu da bi SNS u ovakvoj koaliciji, kada bi tih izbora danas bilo, imala oko 180 poslanika.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Emil Čonkić

 "U svakom slučaju dobro je da tim dok dobija i igra, a u politici nikada ne možete sa sigurnošću da kažete šta se dogadja ispred nas", rekao je Vučić za Prvu televiziju.

"Mi možemo danas u Skupštini da imamo i 126 poslanika, ali svi znaju da bismo, da su izbori, imali danas u ovakvoj koaliciji negde oko 180 poslanika", naveo je Vučić.
Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 03.01.2014 19:57h

    mnogo je,treba stedeti razmislite da ova mala Srbija ima 70 poslanika ukupno,isto mu dodje,sluze samo da dizu ruke i jedu po beneficiranim cenam u skupstinskom restoranu,jeftinije ce biti za nas siromasne ne mozemo da vas vise izdrzavamo

  • Lune Vreme: 03.01.2014 20:19h

    Ma kakvi, osvojili bi 100% !! hm,hmm..a...? http://www.advance.hr/vijesti/55-obljetnica-pobjede-revolucije-na-kubi-raul-castro-mislio-sam-da-je-fidel-poludio-kada-mi-je-rekao-da-sa-sedam-pusaka-misli-dobiti-rat/

  • Lepi Dzoni Vreme: 03.01.2014 21:12h

    Tako je, SNS bi imao 160 a koalicija oko SPS 20 mandata, medjutim, nema potrebe da cekamo da se taj odnos SNS SPS promeni na 180 prema 0, jer ce onda SNS ostati Srbija u razvalinama u kojoj ce im rejting pasti ekspresno. Zato na izbore odmah !

  • dejo Vreme: 03.01.2014 22:00h

    http://www.vrelegume.rs/test/audi-bmw-mercedes/ Dovedi Vucicu u Srbiju Audi na jug Srbije naprimjer u Nis jer bi taj dio Srbije dobio puno sa dolaskom Audija Vucicu uz tebe sam :)

  • PREDRAG Vreme: 03.01.2014 22:14h

    Verovatno si u pravu Vucicu, ali izbora nema jer nedaju Ameri. Dok narod za neko vreme ne uvidi koji ste vi izdajnici i prevaranti na nekim redovnim narednim izborima nece vas biti. Do tada cete odraditi sve sto vam zapad nalozi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP