Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HVALE SE

Vučić: Đokovićeve pohvale dodatno utiču na odgovornost!

Autor: Tanjug | 05.09.2013 - 17:48:00h | Komentara: 2

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić zahvalio se danas Novaku Đokoviću na lepim rečima koje je uputio na njegov i na račun novog ministra sporta Vanje Udovičića i dodao da pohvale od najboljeg tenisera sveta dodatno utiču na stepen odgovornosti u radu.

"Udovičić i ja možemo da budemo ponosni na to šta je Đoković rekao. To samo dodaje na stepenu odgovornosti, koji kod nas već postoji da uradimo dobre stvari za našu zemlju. Novak ima širu vizuru, dobro vidi koliko je Srbija u boljoj poziciji nego što je bila i zna koliko bolnih i teškh stvari moramo da uradimo. Ja sam mu beskrajno zahvalan, a Srbija njemu ne može, niti će ikada moći da vrati ono što je on radom, rezultatima i i ugledom dao", rekao je Vučić prilikom posete srpskoj fudbalskoj reprezentaciji u Staroj Pazovi.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

 Ranije danas Đoković je u razgovoru za Sportski žurnal pozdravio dolazak vaterpoliste Udovičića na mesto ministra omladine i sporta i istakao da je prvi potpredsednik vlade, prema do sada urađenom, pokazao kako je veoma sposoban. 

"Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je veoma odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti ovom izazovu. Znam da ga je predložio Aleksandar Vučić i to mi uliva još više poverenja. Vučić je, po onome što je do sada uradio, pokazao da je veoma sposoban", rekao je Đoković.
Srpski teniser u noći između četvrtka i petka igra protiv Rusa Mihaila Južnjija u četvrtfinalu US opena.
Poslednji komentari
  • Мрљивоје Vreme: 05.09.2013 21:49h

    У општој акцилји учлањавања свих редом у СНС, не би билочудо да сте му понудили чланство, еј, бре то је још један глас за вас. Која гомила глумаца у СНС, а Свемогући Вучић, мора да почне сам себи да персира и слободно каже... СРБИЈА ТО САМ ЈА... тачка.

  • Lola Vreme: 06.09.2013 01:09h

    Biće leka I za njega, samo polako.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP