Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VICEPREMIJER NEGIRA DA JE CENZURISAO ŠALJIV SNIMAK

Vučić: Drago mi je da je video nasmejao Srbiju! (VIDEO)

Autor: Blic | 02.02.2014 - 17:51:00h | Komentara: 4

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom šaljivog videa koji kruži društvenim mrežama, ali i navoda da on stoji iza cenzure ovog snimka na Internetu.

- Video sam da je jučerašnjem snimku spasavanja ljudi zavejanih u kolonama, na putu kod Feketića, dodata šaljiva nota, i veoma mi je drago što je taj video nasmejao Srbiju, mada smatram da nije dobro kada se, makar i u svrhu šale, deca neumesno nazivaju pogrdnim imenima. Takođe, rekli su mi da navodno ja imam veze sa nekakvom cenzurom ovog videa, što je potpuna besmislica - napisao je vicepremijer na svom fejsbuk profilu i sam podelio sa virtuelnim prijateljima snimak za koji se tvrdi da je cenzurisan.


Naime, aktivisti SNS su juče i danas na društvenim mrežama optuživani za cenzuru šaljivih slika i video snimaka Vučićevog učestvovanja u spasilačkoj akciji kod Feketića.
Poslednji komentari
  • jocaaaa Vreme: 02.02.2014 21:02h

    pa to je ono..cega se pametan stidi..onaj drugi se...nego mi je ovo mnogo bitno..ti aktivisti sns....sta onda oni potvrdjuju..da su isti kao i oni pre njih iz ds i oni od pre jul i sps......ja sam uvek glasao samo za radikale i sad za nikolica ali boga mi vise necu...

  • crnosrb Vreme: 03.02.2014 05:59h

    Očigledno je SNS stranka siromašna kadrovima, ali puna poltrona! Horsko pevanje više nije IN. Taj proces je završen sa raspadom SFRJ i jednopartijskog sistema, ali su nam ekonomska zavisnost i neobrazovanost ponovo utrle put diktatu jednoumlja i ''partijske discipline'', Komunisti su bili obrazovani, a ovi su JADNI!! Ako su oni budućnost ove zemlje onda nam preti još veći haos i ekonomska propast!!

  • Apolitičan_Lik Vreme: 03.02.2014 08:34h

    Juče, u toku nedeljnog popodneva, SNS-ovci išli od vrata do vrata, pa svratili i do mene da pitaju za koga ćemo da glasamo, i da upišu u svoju sveščicu broj stana kao i odgovor. Informbiro se polako vraća :) I DSS I DS su smarali preko telefona i SMS, ali nisu pitali za koga ću da glasam, ali ovi su prekardašili svaku meru, i oni se kao zalažu za evropsku Srbiju, a krše ustav i ljudska prava.

  • toni Vreme: 03.02.2014 08:44h

    Ko ti je kriv Vučko, što ne radiš u MIP-u. Da vidiš kakve pomoćnice tamo rade. Ja bi snjima i u vodu i u vatru i u smet.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP