Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIDŽA:

Vučić me je tri puta zvao i nudio pomoć!

Autor: A. M. - N. A. | 26.05.2014 - 07:50:00h | Komentara: 4

Dobrivoje Budimirović Bidža, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i nekadašnji predsednik opštine Svilajnac, izjavio je za „Alo!“ da ga je premijer i lider te stranke Aleksandar Vučić pozvao i „od srca pritekao u pomoć i našao vremena, uprkos kataklizmi koja se dešavala u Srbiji“, nakon što je i Budimirovićeva kuća u Svilajncu poplavljena.

Budimirović pokazuje svoju poplavljenu kuću

Budimirović pokazuje svoju poplavljenu kuću | Foto: Goran Jevremović

- Vučić me je tri puta zvao. Čovek se ponudio da mi pruži pomoć, pitao je da li sam mnogo poplavljen, nije istina da me niko nije zvao. Hvala mu što mi je kao čovek izašao u susret - kaže Budimirović nakon što su mediji preneli da ga niko iz centrale stranke nije pozvao da pita kako je.

Premijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić

Premijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić | Foto: Marko Metlaš


Ipak, kako saznajemo, Bidžu, osim Vučića, iz SNS-a zaista niko nije pozvao.
- Kakva je to stranka kad njen predsednik, koji je uz to još i premijer, mora da zove da pomogne svom članu? To više neće moći tako. Stranački funkcioneri će u narednim danima morati da ponesu mnogo veći teret pomoći ugroženima, neće moći samo da čekaju da država učini nešto - kaže za „Alo!“ sagovornik iz vrha SNS-a.
Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 26.05.2014 08:33h

    Čekajte, čekajte. Bidža u SNSu??? Pa koja je to ideologija SNS kada je ortodoksni komunista i Miloševićevac u toj partiji???!!!

  • Jelena Vreme: 26.05.2014 09:19h

    A što nije nazvao moju tetku iz Jamene da je pita koliko je poplavljena i da li joj treba pomoć? Eeeeee...dragi moj premijeru, ova ti poplava nije trebala.

  • vv Vreme: 26.05.2014 09:27h

    A sto bi Bidza bio privilegovan u odnosu na sve unesrecene i u Svilajncu i sirom Srbije..Ako se on nije nafatirao pa ko je...sta to on vise hoce od politike,koliko mu treba...E SNS i vi svakog i svasta primate u partiju...necete ni vi dugo kao i sve prethodne partije...

  • Ljubomir Vreme: 27.05.2014 16:12h

    Eeee moja SNS, žalosno je koga sve primate u svoje redove (Bidža, Marinko....) sve sama alava ekipa. Promenili su više stranki nego što je pošteni građanin Svilajnca bio na odmoru. Svaka čast i novinarima, umesto da izveštavaju i slikaju kuće jadne sirotinje, intervjuišu i slikaju ljude koji nas zaviše u crno. Ako je ovo istina, onda je stvarno jadno kome naš Premijer nudi pomoć, neka mu je na čast, moj glas više nema.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP