Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER OTVORIO 37. SAJAM TURIZMA

Vučić merkao Španiju!

Autor: J. Jokanović | 20.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Premijer Aleksandar Vučić skoro godinu dana nije uspeo da pronađe vremena za odmor, ali je na jučerašnjem otvaranju sajma turizma pokazao da mu srce i te kako žudi za Španijom. Naime, oštro oko fotoreportera „Alo!“ uslikalo je šefa Vlade kako merka aranžmane za zemlju dobrog vina, fudbala i flamenka, neposredno nakon što je svečano otvorio ovu manifestaciju.

Ne razmišlja  o odmoru

Ne razmišlja o odmoru | Foto: Vesna Lalić

Vučić je nakon ceremonijalnog dela iskoristio priliku i nakratko prošetao kroz štandove turističkih agencija. Da li zbog toga što tokom godine nema mnogo slobodnih dana, pa ne može na dalja putovanja, tek Vučić se najviše zadržao na štandovima koji nude domaće destinacije.


TOP PONUDE


Krit 10 dana, avionom 329
Krf 10 dana, avionom 199
Majorka 10 dana, avionom 429
Italija 10 dana, autobus 349
Dubai 5 noćenja od 360
Kuba 13 dana od 1.495

- Ne znam kako ću da preživim april, čekajte godinu dana da vidimo šta smo uradili, šta će ljudi da kažu - rekao je Vučić i dodao da će gledati da odmor provede u Srbiji. Ipak, sa sobom je poneo i jedan prospekt sa aktuelnim ponudama za Španiju.

Za razliku od premijera, građani Srbije se tradicionalno najviše odlučuju za Grčku, gde aranžmani u predsezoni mogu da se nađu i za stotinak evra. Zbog krize koja ulazi već u šestu godinu, agencije nude popuste, što na rane uplate, što na sajamsku ponudu. Upravo su ti promamljivi sajamski popusti za mnoge jedini način da odu na letovanje.

Za daleke destinacije  500 evra je premalo

Za daleke destinacije 500 evra je premalo | Foto: Vesna Lalić


- Svake godine dolazim na sajam jer da nije njega teško da bismo letovali. Iz godine u godinu je sve gore, pa se uvek premišljamo da li ćemo uopšte letovati, ali sa tim popustima se nekako uklopimo – kaže Gordana Nikolić (43), dodajući da joj je ovogodišnji budžet za nju i supruga 500 evra, pa će izbor destinacije zavisiti od tog iznosa.

Ipak mu je  Srbija najdraža

Ipak mu je Srbija najdraža | Foto: Vesna Lalić


Njena sugrađanka Dušica Marković će, da bi unukama udovoljila želju da idu na letovanje čak podići kredit. Još uvek se dvoume između Grčke i Turske, ali će izbor najverovatnije biti Grčka zbog blizine.

- Više od decenije nisam letovala, nisam ni bila svesna koliko je sve poskupelo. Ipak, rešila sam da ove godine obradujem unuke i svi porodično odemo na letovanje, a pošto ne postoji drugi način, planiram da uzmem neki mali kredit - iskrena je Dušica.
Poslednji komentari
  • nena Vreme: 20.02.2015 12:42h

    Mnogo mi se svidja prva slika Vucica sa Sokolom bas lepo neverovatno kako lep prizor :-) Vidi se da i jednom i drugom prija poziranje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP