Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POSETIO ĆIĆEVAC

Vučić: Mogući vanredni parlamentarni izbori!

Autor: Beta | 29.09.2013 - 12:05:00h | Komentara: 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će se sigurno održati vanredni izbori u Beogradu i najavio mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora, ako bude takva atmosfera među građanima.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Emil Čonkić

"Mislim da nam nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori u ovom trenutku, mislim da je volja naroda jasna, ali ako bude takva atmosfera u Srbiji, da ne možete da radite i živite, jer su svi mnogo uspešniji, treba da razgovaramo s koalicionim partnerima i da vidimo šta je najbolje rešenje", rekao je Vučić za agenciju Beta prilikom otvaranja stranačkih prostorija u Ćićevcu.

Dodao je da Srbija ima veće probleme od izbora.
Upitan kako komentariše činjenicu da je Centralna izborna komisija Kosova (CIK) prihvatila samo 1.200 prijava Srba za lokalne izbore 3. novembra, on je odgovorio da su u pitanju trikovi kojima se Priština svakodnevno služi.
"Još ćemo razgovarati o tome. Oni imaju bezbroj trikova kojima se svakodnevno služe, da moramo da molimo da nam bude obezbeđeno pravo koje smo već dobili u Briselu, mislim pri tome na našeg člana pri CIK-u i još hiljadu takvih stvari svakodnevno", kazao je Vučić.
Prvo potredsednik i lider Srpske napredne stranke (SNS) obećao je građanima Ćićevca, u kojoj ta partija nije na vlasti, pomoć oko gasifikacije, a od njih zatražio podršku za teške mere koje vlada mora da preuzme.
On je naveo da je sve tako teško, zato što pojedini neodgovorni funkcioneri, u prethodnih četiri-pet godina nisu uradili svoj posao kako treba.
Vučić je istakao da pre svega mora da se razmišlja kako da građani, radnici i penzioneri prežive i ponovio da je cilj SNS-a smanjenje nezaposlenosti.
"Posao SNS-a i svih nas je da obezbedimo modernizaciju i napredak Srbije, bolji život za naše građane, da zaustavimo rast nezaposlenosti i da u narednih godinu dana obezbedimo zaposlenje za desetine hiljada građana, a istovremeno smanjimo fiskalni deficit i počnemo da smanjujemo javni dug", rekao je Vučić.
Skupu u Ćićevcu prisustvovalo je oko 700 građana.
Otvaranje stranačkih prostorija u Ćićevcu deo je posete visokih funkcionera Kruševcu, gde će se danas održati skup lokalnih funkcionera SNS-a iz cele Srbije.
Na skupu u Kruševcu lokalni lideri će podneti izveštaje o svom radu
u proteklih godinu dana.
Poslednji komentari
  • dobrodolac Vreme: 29.09.2013 13:09h

    u pioteklih 13 godina jedini cilj mnogih lokalnih i visih pod navodnicima politicara je bilo bolje radno mesto, da prigrabe drzavne pare ,mito i korupcija.i ne samo politicari, to se pod njihovim nadzormom prosirillo na nosioce funcija na lokalu i visim drzavnim organima i javnim preduzecima. sto se tice izbora, neka se raspisu izbori u svim opstinama, u vovjdodini , beogradu i srbiji.posteno- djindjic.

  • nana Vreme: 29.09.2013 23:23h

    ovaj je dosadio i bogu i ljudima !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP