Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NIŠTA OD SUSRETA OČI U OČI

Vučić na Kopu, Mišković na sudu!

Autor: V. Papović | 03.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Premijer Aleksandar Vućić će ove godine prvi put učestvovati na Biznis forumu na Kopaoniku, ali se ipak neće sresti oči u oči sa biznismenom Miroslavom Miškovićem, koji će narednih dana biti zauzet nastavkom suđenja za malverzacije u putarskim preduzećima u Specijalnom sudu u Beogradu.

Sudija mu ne da na Kopaonik: Mišković

Sudija mu ne da na Kopaonik: Mišković | Foto: Tanjug

Iako su organizatori i nekoliko prethodnih godina žarko želeli da vide Vučića na Forumu, premijer je tek ove godine prelomio da ode u „tajkunsko gnezdo“, ali samo na nekoliko sati. On će danas, prvog dana Foruma, govoriti na plenarnoj sednici, čija je tema „Strategijska pozicija Srbije i perspektive oporavka privrede“. Potom će se ekspresno vratiti u Beograd i neće učestvovati na tradicionalnim druženjima političara, ekonomista i biznismena, koja su karakteristična za to okupljanje.

Drži predavanje  tajkunima: Vučić

Drži predavanje tajkunima: Vučić | Foto: Vesna Lalić


Premijer se na Forumu neće sresti ni sa vlasnikom kompanije „Delta“, koji će i narednih dana biti zauzet suđenjem za zloupotrebe u putarskim preduzećima i kruševačkoj fabrici maziva FAM. Ovo suđenje juče je nastavljeno izlaganjem odbrane trećeoptuženog Mila Đuraškovića, a kako saznajemo, biće nastavljeno u toku cele naredne nedelje.

- Ročišta u sudu su, gle čuda, zakazana tokom cele ove nedelje, baš kada se održava Biznis forum, tako da Miroslav Mišković ne može da ide na Kopaonik - rečeno nam je juče u kompaniji „Delta“ uz primetnu dozu ironije.

Na Forumu će ove godine biti više od 550 učesnika, predstavnika Vlade i NBS-a, domaćih i inostranih privrednika, diplomata, ekonomskih analitičara i teoretičara, kao i međunarodnih eksperata. Potvrđeno je i učešće guvernerke Jorgovanke Tabaković, ministara Dušana Vujovića, Kori Udovički, Ivana Tasovca, Aleksandra Antića i Snežane Bogosavljević Bošković, kao i gradonačelnika Beograda Siniše Malog.
Poslednji komentari
  • Вера Vreme: 03.03.2015 07:38h

    Каква је ово уопште вест? Сасвим је нормално да неко ко је позван на суд , мора тамо ићи. Зашто би требало да се сретну Вучић и Мишковић?Шта има да се премијер да се састаје са човеком оптуженим за криминал.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP