Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER TVRDI DA NEMA CENZURE I BRANI MINISTRA POLICIJE

Vučić: Ne smeta mi da budem som!

Autor: I. K. | 04.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 13

Nemam ništa protiv da budem lud, nemam ništa protiv da budem som ili somina, kako me već nazivaju na B92, što je takođe u redu i to pokazuje koliko je ova zemlja demokratska i ponosan sam na tu činjenicu.

Nebojša plagijator?  Ništa gluplje  nisam čuo!

Nebojša plagijator? Ništa gluplje nisam čuo! | Foto: FoNet

A i som je jedna plemenita životinja, šnicle od soma su izvanredne, posebno kad odete kod Bobana na Savu, probajte, pravi su specijalitet - izjavio je juče premijer Aleksandar Vučić, obrazlažući tvrdnje da u Srbiji nema cenzure medija.


Premijer smatra i da je obrazloženje trojice naučnika, koji tvrde da je doktorat ministra policije Nebojše Stefanovića, odbranjen na Univerzitetu „Megatrend“, plagijat, najgluplje obrazloženje koje je ikad čuo!

- Završio sam državni Pravni fakultet sa najvišim ocenama i mislio sam da znam nešto iz te oblasti, ali gluplje obrazloženje nikad nisam čuo. Bilo bi me sramota da sam se potpisao ispod tako glupog obrazloženja - izjavio je juče Vučić, koji je dodao i da ne veruje u tvrdnje o plagiranju ministra i visokog funkcionera SNS-a.
On je rekao da je i ministra prosvete Srđana Verbića pitao šta misli o tvrdnjama da je Stefanovićev doktorski rad plagijat i da mu je i sam Verbić rekao da su to gluposti. Verbić u odvojenoj izjavi za javnost nije koristio ovakve kvalifikacije, već je rekao da je odluka o tome da li je nešto plagijat ili ne na Univerzitetu, a ne na Ministarstvu prosvete.

Premijer je tekst, koji su napisali profesori i predavači sa dva engleska univerziteta, nazvao napadom i rekao da je neko, ako je već želeo da napadne Stefanovića, mogao da bude i mnogo pametniji.

- Ali, izgleda da je danas popularno napadati na ovaj način - dodao je Vučić. Upitan da li će ministar podneti ostavku ukoliko se utvrdi da je Stefanovićeva disertacija ipak plagijat, Vučić je kratko odgovorio:
- Nebojša će u tom slučaju sigurno znati šta treba da uradi.
Poslednji komentari
  • Mirka Lj Vreme: 04.06.2014 09:52h

    To sto su na B92 rekli za Vucica govori dovoljno o tome da cenzure nema . Valjda je svima sada jasno , mada opet sumnjam.

  • Bona Vreme: 04.06.2014 09:53h

    Prica o plagijatuje jako smesna. Napadi tog tipa su smesni.

  • Kaffa Vreme: 04.06.2014 09:54h

    Ovakve i jos mnogo gluplje i smensniije napade ocekujmo u sledecem broj svih novina.

  • Kotur Vreme: 04.06.2014 09:56h

    Koliko covek mora da ogugla kada cuje da ga tako javno prozivaju i vredjaju i da sve bude jos morbidnije posle se zale na cenzuru.

  • Kotur Vreme: 04.06.2014 09:57h

    Mozda smo i previse demokratska drzava kada ko hoce moze da pljuje premijera i posle se zali a cenzuru. Mislim, molim vas.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP