Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REKAO NOVOSADSKOM DNEVNIKU

Vučić: Nećemo dozvoliti
separatističke igre

Autor: Tanjug | 10.04.2013 - 09:44:00h | Komentara: 0

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da SNS poštuje ustavom zagarantovanu autonomiju Vojvodine i Ustav Srbije i da nikome neće dozvoliti da se ''igra separatističkih igara''.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Beta

''Malo je problema Srbiji pa je sada bilo potrebno da, bez ikakvog razloga i povoda, valjda zato što nije po njihovoj volji neki direktor negde izabran, pokušavaju da kreiraju krizu i na severu Srbije'' rekao je Vučić novosadskom Dnevniku. On je naveo da je na lokalnim izborima u Kovinu SNS ubedljivo pobedila i dodao da je interesantno da to što građani misle većina medija pokušava da sakrije.

Vučić je precizirao da je na prethodnim izborima u toj banatskoj opštini, 2009. godine, Demokratska stranka (DS) imala 26 odsto glasova a SNS 18, dok je u nedelju SNS ostvarila rezultat od 42,43 odsto naspram 9,04 procenta koliko je ostvarila koalicija DS-LDP-SPO.
- Možda je to slučajno i možda ne odslikava volju gradjana, ali bi bilo bolje da se neki pozabave svojim legitimitetom, umesto što razmišljaju o tome kako da podižu politička pitanja koja, ili ne postoje, ili niko ne vidi potrebu za tim - rekao je Vučić.
On je ukazao na to da verovatno od 1990. godine ni jedna politička stranka nije imala takvu dominaciju, prednost i snagu u narodu kao što je ima SNS i dodao da naprednjaci žele tu snagu da iskoriste za to da se nešto dobro uradi za građane.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP