Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER URUČIO KLJUČEVE NOVIH KUĆA MEŠTANIMA KRUPNJA

Vučić: Nisu problem tajkuni, nego lopovi

Autor: D. R. | 08.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je juče u Krupnju da država nema problem sa tajkunima, već sa lopovlukom i kriminalom i da je Srbija sve vreme bila talac politike u kojoj bi neko rekao da plaća PDV 20 do 30 miliona evra godišnje, ali je pritom zanemarivana činjenica da se svake godine zatvore po dve banke sa 150 i 200 miliona evra duga, zbog nevraćenih zajmova.

Nove kuće dobilo je 17 porodica, 10 se gradi,  a devet porodica je dobilo novčanu pomoć

Nove kuće dobilo je 17 porodica, 10 se gradi, a devet porodica je dobilo novčanu pomoć | Foto: Vesna Lalić

Prema njegovim rečima, država će veoma teško naplatiti potraživanja od nedavno uhapšenog biznismena Miroslava Bogićevića, u čijem je vlasništvu i rudnik Stolice kod Kostajnice, odakle je došlo do izlivanja toksične jalovine iz odlagališta prerađene rude antimona. Vučić je istakao da Bogićević nema imovinu od 400 miliona evra iz koje bi moglo da se namiri potraživanje države.


- Kažem vam ni blizu, ni pola od toga - naglasio je on. Premijer je poručio da ni privođenje Bogićevića nije borba protiv tajkuna, već protiv lopovluka i kriminala.
- To nije borba protiv tajkuna, već borba protiv lopovluka i kriminala, to je borba za poštovanje zakona - zaključio je on.
Vučić je rekao da Srbija radi svoj posao, da se nalazi na evropskom putu i da sarađuje sa svima u svetu.

- Srbija je svoju politiku dugo vremena pravila tako da to bude najbolja i najodgovornija politika, politika u interesu naroda - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o stavu predsednika Nikolića da će Brisel uslovitinastavak evropskog puta Srbije priznanjem nezavisnosti Kosova.

On je istakao da neće da kupuje bilo čiju volju, niti bilo kakve izbore, već da hoće da kupi budućnost za decu, za šta se bori.
- Srbija ima dobru budućnost i oni koji to ne mogu da podnesu i da prihvate to kao činjenicu, šta im ja mogu - rekao je premijer.

Vučić je juče uručio ključeve novoizgrađenih kuća meštanima Krupnja, nove kuće dobilo je 17 porodica, 10 se gradi, a devet porodica je dobilo novčanu pomoć. On je obišao novoizgrađene kuće čiju su izgradnju finansirali UAE i poklon su fondacije šeika Kalife bin Zajeda al Nahjana.
Poslednji komentari
  • davca Vreme: 08.12.2014 09:12h

    Sta reci na sve ovo osim pohvale vladi koja je ulozila napore da pomogne ljudima koji su ostali bez krova nad glavom samo napred...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP