Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SARKASTIČAN ODGOVOR

Vučić o izveštaju o medijima: To su Šešeljevi savetnici

Autor: Beta | 27.02.2015 - 16:56:00h | Komentara: 4

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom izveštaja Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije o stanju medija da "im sve veruje".

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

"Sve što kažu Radulovićevi i Šešeljevi savetnici, ja im sve verujem", rekao je Vučić novinarima u Beogradu, zamoljen da prokomentariše deo izveštaja o netransparentnosti vlasništva medija i cenzuri. Savet Vlade Srbije za borbu protiv korupcije je u juče objavljenom izveštaju izrazio zabrinutost da je medijska scena u Srbiji "devastirana" kroz tabloidizaciju i relativizaciju ozbiljnih društvenih i političkih problema.

Miroslava Milenović

Miroslava Milenović | Foto: Miloš Perić

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović izjavila je da postoje stalni pritisci na rad tog vladinog savetodavnog tela.
"Ako pričamo o pritiscima na rad Saveta oni su stalni. Prvenstveno ih prepoznajem u tome što se već duže vreme ne biraju novi članovi Saveta. Nas je samo šestoro, a da nas je više, više stvari bismo mogli da istražimo", rekla je ona u intervjuu za današnji broj lista "Danas".
Milenović koja je i savetnica bivšeg ministra privrede Saše Radulovića kazala je da su na izveštaju, osim članova Saveta, radili i saradnici, među kojima je i Ivan Ninić za kog pojedini mediji tvrde da je član Srpske radikalne stranke
Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 27.02.2015 17:41h

    Rece covek koji je naredio potpunu cenzuru prozvanih. Ako kaze da nije, neka objasni zbog cega doticnih nema na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, kao sto ih nema ni u stampanim medijima sa redakcijama u BG?! Zasto Kurir ne pise uopste o poskupljenju struje i zasto sakriva vesti o Bleru? O informeru i njihovoj promociji Vucica bolje da ne pocinjem. Novinari i vi sebi svasta dozvoljavate, da vas ovaj bivsi Seseljev nosac kafe i novina, tako potcenjuje. Podrska novinarima!

  • Gradjanin Vreme: 27.02.2015 18:02h

    Znaci Vucic je u pravu i zna ko su i ciji su!

  • rile Vreme: 27.02.2015 22:55h

    Savet z aborbu protiv korupcije je smešan, ova gospođa , pa gospođa Vasilić služe samo kao podrška svojim političkim opcijama i medijima za podršku priče o cenzuri. Alo, Blic, Danas, RTV, N1, SBB, B92, Prva, Vreme, Kurir.... Stotine tekstova protiv predsednika države, ministara, poslanika, aman ljudi šta je tu cenzura?!

  • vitez Vreme: 27.02.2015 23:00h

    Važno je da veruješ Toniju Bleru, i da ga stavi u isti koš sa Putinom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP