Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DA GA DRŽIMO ZA REČ

Vučić: Obećavam bolji život 2014. godine!

Autor: Tanjug | 05.12.2013 - 09:58:00h | Komentara: 6

- Imam samo jedno obećanje, da ćete već krajem 2014. videti i osetiti da možemo da živimo bolje, da smo napravili ozbiljne reforme, izdali lopove, kriminalce i tajkune i da smo branili i da ćemo braniti Srbiju uvek i na svakom mestu - kaže lider SNS-a.

Aleksandar  Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Željko Šafar

Lider Srpske napredne stranke i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će građani do kraja 2014. godine živeti bolje.
On je dodao da će biti sprovedene reforme i “da smo izdali lopove, kriminalce i tajkune, a da ćemo braniti Srbiju uvek“.
- Imam samo jedno obećanje, da ćete već krajem 2014. videti i osetiti da možemo da živimo bolje, da smo napravili ozbiljne reforme, izdali lopove, kriminalce i tajkune i da smo branili i da ćemo braniti Srbiju uvek i na svakom mestu – rekao je Vučić, obraćajući se građanima u Ripnju pred lokalne izbore u beogradskoj opštini Voždovac.
On je rekao da će učiniti sve da zemlja izađe iz ekonomske krize, da se u zemlji poštuju red i disciplina i da pravna država konačno dobije svoje zasluženo mesto, kao i da tajkuni neće biti ti koji će upravljati Srbijom, već oni koje narod bira.
Vučić je poručio da pred Srbijom nije nimalo lak period jer je prethodna vlast sve razorila, da je privatizacijom uništila sve što su penzioneri i građani stvorili i da su ostavili ne samo praznu nego i svaljenu kuću koju prvo moramo očistiti.
- Krenuli smo da se borimo, da dovodimo stvari u red, da uspostavljamo vladavinu prava i na svaki mogući način pokušavamo da reformama promenimo ekonomski tok Srbije, i to je najvažnije za našu zemlju – rekao je Vučić.
On je dodao da to znači da će u javnom sektoru morati da se sredi mnogo više nego do sada i da će promene morati da pogode svakog od nas kako bismo svi živeli bolje, ali da niko više građane neće moći da pokrada.
Vučić je rekao da očekuje da Srpska napredna stranka u Ripnju neće imati manje od 50 odsto glasova, a na Voždovcu ne manje od 40 odsto i da bi sve ostalo smatrao neuspehom i pozvao građane da izađu na izbore kako “nepristojni ljudi ne bi dobili šansu”.
On je rekao da će stanovnici Ripnja posle, kako je rekao decenije neispunjenih obećanja, konačno dobiti vodovod.
Poslednji komentari
  • Branislava Vreme: 05.12.2013 10:45h

    Šta bi za demografsku pomoć za majke za troje dece...što se ne razmatra ponovni zakon za javne i interne oglase da narod se normalno zaposljava...skojim pravom mene država stavlja na zadnju lestvicu i tera me da fizikališem kao inteleklualac....jer to zakon i red.sta znači biro..popis broja ovaca....ja od tajkuna i prepucavanja stranaka i ponovno pijanje njihovih kafa posle "PREPUCAVANJA" nemam nista...penzionere na kazan...a mi ćemo mladi da im pomognemo..da meni način života zavisi od sebičnih penzionera..koji su sver rušili i demoralisali i stvarali retarde od svojih potomaka u poslednjih trideset godina....zašto ne postoji nevladina organizacija za zastitu Srba.....nema podrške za porodičnu zajednicu...našta to liči...nije lako roditi dete a kamo li ga odgajati...to samo majka zna jer 90% je na ženam briga deteta,pa tek očevi...zašto se slavi osmi. mart..koja prava zena ima..da stavimo malo sve na IQ i tekako bi smo rešili probleme u Srbiji.

  • Ripanjac Vreme: 05.12.2013 11:27h

    Pa sta ste za 4 godine uradili na Vozdovcu?Ogulin,Karlobag,Karlovac,Virovitica,Nego konkretno mi odgovorite >Kako se u elektrodisrtribuciji Beograd zaposli 300 clanova SnS a pola njih nije prijavljeno u Beogradu.Aco sine aj sad pa ko guta jos te tvoje price?Nego sto su se ovi tvoji tukli u novobeogradskom odboru?

  • nina Vreme: 05.12.2013 11:29h

    jos da ima budala koje ce tebi da veruju .

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 05.12.2013 13:21h

    Тужан сам. Бесан сам. Увређен сам. Изненађен сам. Редакција Ало! новина свакодневно цензурише моје скромне текстове и неће да их објављује. Кога ја то вређам. Ко се осећа угроженим од мојих текстова. Коме моје текстове редакција Ало! новина шаље на претходно читање и на одобравање за објављивање. Иако сам постао заштитни знак виртуелних коментатора на интернет форуму Ало! новина, редакција Ало! новина својим цензорским понашањем тера ме са овог портала. Зашто је то тако. Ко ме мрзи. Коме сметам. Доста злочина!

  • biki Vreme: 05.12.2013 20:35h

    Narod kaze: Ne lipci magarce do zelene trave !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP