Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PODRŠKA

Vučić obišao pripadnike Žandarmerije na Kosovu

Autor: Tanjug | 31.08.2014 - 10:03:00h | Komentara: 0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u bazu Merdare gde je sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i direktorom policije Miloradom Veljovićem posetio pripadnike Žandarmerije.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: FoNet

U toku je radni doručak sa pripadnicima žandarmerije koji su ovde stacionirani, a predthodno je komandant te jedinice general Milenko Božović upoznao premijera sa trenutnom situacijom u ovom delu Kopnene zone bezbednosti.

Pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić preminuo je u četvrtak u Beogradu posle ranjavanja iz vatrenog oružja u rejonu sela Orlovca, u opštini Kuršumlija.

Sindjelić je ranjen kada je više za sada nepoznatih osoba albanske nacionalnosti iz vatrenog oružja pucalo na žandarme koji su obezbedjivali mesto uvidjaja, saopštio je MUP.

Posle ukazane pomoći u prokupačkoj bolnici Sindjelić je prebačen helikopterom na VMA u Beograd gde je preminuo od posledica ranjavanja.
Stefanović je nakon incidenta naredio da se u taj deo Kopnene zone pošalju snažne policijske snage "koje će zaštiti živote pripadnika policije, lokalnog stanovništva i vitalne interese naše zemlje", a Vojska Srbije i Kfor pojačali su zajedničke patrole.

Zvaničnici Kfora i Euleksa su oštro osudili sve ilegelne aktivnosti i izrazili saučešće porodicama dve žrtve - pripadniku srpske Žandamerije i Albancu s Kosova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP