Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER U HRVATSKOJ:

Vučić: Očekujem da Zagreb prihvati pruženu ruku

Autor: Tanjug | 15.02.2015 - 13:17:00h | Komentara: 1

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas hrvatskom javnom servisu da očekuje dobru saradnju s novom hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović i da je u Zagreb došao sa porukom mira, ali i sa željom da se na liniji Zagreb - Beograd uspostavi i pokae više poštovanja i poverenja.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Profimedia

Vučić je za HRT, uoči samog čina inauguracije hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović rekao da Srbija I Hrvatska nemaju uvek iste interese, mada misli da su oni 90 odsto identični I odnose se pre svega na ekonomsku saradnju.


Čestitajući izbor Grabar Kitarović na predsedničku poziciju i hrvatskom narodu na njenom izboru, Vučić je rekao da Srbija želi dobru I korektnu saradnju sa Hrvatskom I dobre odnose, bez postavljanja uslova.

Hrvatska je dao Evropske unije, mi smo na putu ka EU I moramo najbliže politički da saradjujemo. Ccini se da je to dobro za naše narode, rekao je Vučić I dodao da je on u Zagreb došao ne samo sa porukom mira I dijaloga, već i porukom da će obe države pokazivati više poštovanja I poverenja.
Očekujem prihvaćenu ruku I od hrvatske predsednice I hrvatskog rukovodstva I verujem da u narednom periodu možemo da učinimo da ti odnosi budu bolji, da se češće I više čujemo, poručio je srpski premijer.
Poslednji komentari
  • info Vreme: 15.02.2015 17:54h

    kako je lepo kad ti" mentori ameri" narede da ides na inaguraciju a ovamo glumis kod naroda sveca...verovao sam ti ali si me razocarao...sve go lopov do lopova oko tebe premijeru...pogledaj malo oko sebe...narod sve vidi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP