Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZGROŽEN

Vučić: Pišu da seksualno opštim
sa maloletnim sinom! (VIDEO)

Autor: A. O. | 23.01.2013 - 16:05:00h | Komentara: 40

- U državi gde sam ja "diktator" objavljena je vest pod nazivom "Ženska momčad obljubljenog vođe" sa slikom mog maloletnog sina i njegovih drugova, sa tekstom, na dve strane, u kojem piše kako ja seksualno opštim sa svojim 15-godišnjim sinom, dok na to niko nije reagovao - rekao je potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Prvi čovek SNS-a je tokom gostovanja u emisiji "Upitnik" izrazio ogorčenje zbog pisanja lista "Tabloid" u kome se tvrdi da je on imao seksualne odnose sa sopstvenim sinom. Političar je upitao "gde je pravda i gde je poštenje u srpskim medijima” i rekao da dotični list vodi linč protiv njega i, uz to, koristi sliku i ime njegovog maloletnog deteta.

Aleksandar Vučić

Optužuju me da spavam sa petnaestogodišnjim sinom! : Aleksandar Vučić | Foto: Jelena Vučetić

Vučić se požalio da se protiv njega vodi brutalna, plaćena medijska kampanja, kao i da to niko nije osudio.

Sporan tekst

Sporan tekst lista "Tabloid"

- Doneo sam nešto, što je moja sramota, što je bruka za moju porodicu, ali i nešto što nije dobro za Srbiju. U državi gde sam ja “diktator” pre deset dana objavljen je novinski članak pod nazivom “Ženska momčad obljubljenog vođe” sa slikom mog maloletnog sina i njegovih drugova, a u novinama stoji tekst na dve strane u kojem piše kako ja seksualno opštim sa svojim 15-godišnjim sinom. Na to niko nije reagovao – rekao je Vučić.

Lider SNS-a je i preko društvenih mreža sa javnošću podelio snimak svog gostovanja na Javnom servisu uz sledeći komentar:

“Brutalna zloupotreba maloletnog sina Aleksandra Vučića. Pogledajte i kažite da li je to normalno i dokle više da se trpi medijski linč Aleksandra Vučića i njegove porodice?!”

Poslednji komentari
  • stojanićrade Vreme: 23.01.2013 18:01h

    Tog novinara TABLOIDA, treba doživotno odstraniti bavljenja medijskim poslom !!!

  • nedjo Vreme: 23.01.2013 18:06h

    kako je moguce da takve novine izlaze?

  • zeljko Vreme: 23.01.2013 18:34h

    Kako smo mi bolestan narod isfrustiran i imamo kolektivno ludilo .Da li je moguce da se ovako nesto napise i da svi ostaju slepi?Ne interesuje me politika i ko je ko i cime se bavi ali ovakve bljuvotine je moguce naci samo u ovoj pacenickoj Srbiji.Povraca mi se od ovakvih vesti.Bruka i sramota

  • Svetlana Vreme: 23.01.2013 19:11h

    Zao mi je,a ako me pitate cega...svega...Politika me nikada nije zanimala...Jeste da je bez novca tesko..ali stoji da smo dusu prodali!!! Ratujemo a ni sami neznamo zasto...PREVISE ZELJA ZA LAGODNIM ZIVOTOM...Kakvi niski udarci...Neka svako pomisli kako bi njemu bilo da mu neko pripise takve gadost...Ja zivim sa minimalnim prihodom sa svojim detetom...ali volim zivot i borim se...BOZE KUDA IDE OVAJ NAROD...AMERIKA SE VRACA NEKIM VREDNOSTIMA..ZVANIM COVEK...A MI TEK SADA IDEMO U NISTAVILO...

  • Zoki Vreme: 23.01.2013 21:19h

    u tom tekstu to ne piše - Vučić preterano dramatizuje kao i uvek. Izguglajte tekst, ima ga na sajtu Tabloida i na drugim sajtovima, pa proverite sami.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP