Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER U AUTORSKOM TEKSTU TVRDI

Vučić: Posle reformi bolji standard

Autor: Beta | 27.07.2014 - 23:50:00h | Komentara: 3

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uveren je da će se posle dve ili tri godine sprovođenja reformi u državi stvoriti uslovi da svaki građanin radom obezbedi bolji život sebi i svojoj porodici.

Set zakona od sledeće  nedelje u Skupštini:  Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

"Posle sprovedenih reformi neće se čuti vapaji o tome kako nam postojeću situaciju štiti i čuva određeni zakon, već kako da svojom marljivošću, znanjem i energijom uradimo i zaradimo više", navodi Vučić u autorskom tekstu za list "Politika" od ponedeljka, a prenosi Beta.
U svom odgovoru na intervju ekonomiste Jože Mencingera, naslovljenom "Vučiću, uspori", premijer je kazao da jedan deo Srbije hoće da Vlada "uspori", i da su to ljudi kojima je dosadašnje stanje odgovoralo.
"Formirali smo čitavu novu klasu - socijalno korumpiranih, onih koji uvek nešto nekome dođu i njima uvek neko nešto dođe, zaposlenih preko veze, s tročasovnim radnim vremenom, ogrezlih u kombinacijama i povlasticama...", navodi premijer u odgovoru pod naslovom "Ubrzaj, Srbijo".
Vučić je ocenio da Vlada Srbije nije imala "uobičajenih sto dana uigravanja", jer se od početka suočila sa "ambicijom političkih protivnika da omalovaže svaku vrstu napora i potrebe da se stvari u Srbiji energičnije i brže menjaju".
Cilj reformi, prema njegovim rečima, je da građani ne čekaju da posao "padne sa neba ili da ga poštar donese na vrata", kao i da izvršavaju obaveze prema državi jer u suprotnom "sebi oduzimamo uređene domove zdravlja i dobre škole, motivisane nastavnike i lekare, kao i moderne auto-puteve".
Poslednji komentari
  • Jagoda Vreme: 28.07.2014 01:05h

    Vucicu sve nade polazemo u tebe!

  • Драгомир Vreme: 28.07.2014 07:03h

    Рећи да се пензије неће повећавати требало би да изазове бунт пензионера!Кад они желе да смање тешећи пензионере са ,,само десет посто,,?А ТО ЈЕ ТАМАН РАЧУН ЗА СТРУЈУ!Рата кредита!Новац за лекове!А онда да се повећа цена струје а парадајз не силази испод стотке?Мислим да Вучић полако сецка грану на којој седи?ДЕЦЕНИЈАМА ЈА КАО СТАР ЧОВЕК СЛУШАМ ОВЕ ФОРЕ ,,ДА УРАДИМО ОВО ИЛИ ОНО ПА ЋЕ ДА НАМ БИДНЕ БОЉЕ,,?ДЕЦЕНИЈАМАААААА!

  • perica Vreme: 28.07.2014 08:42h

    Bas me zanima kada ugasite 200 preduzeca,otpustite 20.000 u javnom sektoru,smanjite plate i penzije,poskupite energente i potrosacku korpu....... A znajuci da niko,i sam vucic zna,al nesme da kaze, da investitora nece biti.I tako tri godine do kao boljeg standarda.... Bezacemo iz Srbije kao Meksikanci iz Meksika.....Zivi nam bili politicari.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP