Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTVARANJE PLATOA

Vučić: Prioritet vlade - otvaranje novih radnih mesta

Autor: Tanjug | 17.05.2013 - 15:51:00h | Komentara: 0

Predsednik SNS Aleksandar Vučić otvorio je danas Omladinski plato u centru Zemuna i poručio da je to sitnica u odnosu na ono što Vlada Srbije planira da uradi i da je njen prioritet otvaranje novih radnih mesta.

Vučić je napomenuo da će ključni posao Vlade Srbije biti otvaranje novih radnih mesta i zapošljavanje mladih, a da će za ostvarenje tog cilja preduzeti i odgovarajuće mere, kao što je dovođenje najprofitabilnijih proizvođača iz IT sektora, kako iz arapskih zemalja, tako i iz EU i SAD.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Emil Čonkić

 Vučić, koji je prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane, je istakao da se Srbija nalazi u teškoj situaciji, ali da postoji izlaz i mladima poručio da se bez teškog rada ne može ništa postići.

"Nema ništa lepše od teškog rada, ali i rezultata koji iz njega proizilaze", naglasio je Vučić i najavio i da će uskoro biti realizovana ideja Kancelarije za brze odgovore, nastavak borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, skraćivanje birokratskih procedura...
Lider naprednjaka je ponovio da posle dobijanja datuma za početak pregovora sa EU na Vidovdan očekuje da u Srbiju stignu brojni inostrani investitori i podvukao da to isključivo zavisi od Srbije i njenih građana, njihovih usluga i angažovanja na radu.
"Ukoliko ne promenimo naš pristup sve će biti uzalud", uveren je Vučić.
Otvaranju Omladinskog parka prisustvovala je i ministarka sporta i omladine Alisa Marić, koja je poručila da je to prvi plato tog tipa u Srbiji i da se nada da će ih uskoro biti više. 
Marić je navela i da danas počinje projekat "Omladinski aktivizam - a gde sam tu ja", čiji je cilj osposobljavanje mladih za menjanje sebe i društva na bolje.
Ona je dodala da se taj projekat realizuje u saradnji sa Republikom Srpskom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP