Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POTVRĐENO PISANJE ALO!

Vučić: Sledeći je „Sartid“!

Autor: Ekipa Alo! | 22.01.2013 - 00:00:00h | Komentara: 2

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić kaže da je u toku pokušaj pronalaženja Darka Šarića i njegovo privođenje pravdi.

Osim istrage privatizacije smederevske železare,  vicepremijer obznanio da se uveliko češlja “Luka Beograd”,  Veterinarski zavod

Osim istrage privatizacije smederevske železare, vicepremijer obznanio da se uveliko češlja “Luka Beograd”, Veterinarski zavod | Foto: Rajko Ristić

Osim istrage privatizacije “Sartrida”, o kojoj je “Alo!” juče pisao, Vučić je najavio i istrage “Luke Beograd” i Veterinarskog zavoda. Kako je rekao, u ova dva slučaja saslušan je ozbiljan broj ljudi, ali nije mogao da odgovori da li je među njima i biznismen Milan Beko.


- Saslušano je više odgovornih lica i u “Luci Beograd” i u Veterinarskom zavodu i iz nekih drugih preduzeća koja su bila povezana sa tim privatizacijama. Mislim da su ti predmeti, uz “Sartid” i još dve privatizacije, sledeći na redu od 24 predmeta o kojima smo govorili - objasnio je Vučić, ali nije odgovorio na pitanje da li je u slučaju Veterinarskog zavoda sašlušan i lider LDP-a Čedomir Jovanović. On kaže i da se istraga o poslovanju “Galenike” privodi kraju i da se pokazuje da je reč o ozbiljnom predmetu.

Vicepremijer je rekao i da nema odgovor na pitanje da li je neko od članova vlade sarađivao sa odbeglim narko-bosom zato što je u toku istraga. On je tako odgovorio na pitanje novinara da li je stavljena tačka na tu temu posle izjave premijera Ivice Dačića da su ga BIA i VBA informisale da niko od ministara nije sarađivao sa Šarićem.

- Nemam odgovor na vaše pitanje. Ne zato što ne znam, već zato što nemam odogovor. Pre svega zato što je istraga, odnosno pokušaj pronalaženja Šarića u toku kao i njegovo privođenje pravdi - kazao je Vučić.

Vučić je prokomentarisao i izbor novog direktora policije, rekavši da je to nadležnost ministra policije Ivice Dačića. Na pitanje da li se zalaže da direktor policije ostane Milorad Veljović, Vučić je rekao:
- I da je to tačno, ne bih se javno izjašnjavao o tome. To šta ja želim, nema veze sa mojim nadležnostima niti sa bilo čim drugim. To nije pitanje za mene, već za ministra policije.
On je najavio da će se narednih dana razgovarati o promenama u vrhu Vojno-bezbednosne agnecije.
Poslednji komentari
  • jelika76 Vreme: 22.01.2013 07:22h

    Klonirajmo Vucica , kako je krenuo sve ce da ih pohapsi do kraja godine. :)

  • Bata Niš Vreme: 22.01.2013 10:15h

    Ne podržavam ulogu Vučića kao PR tužilaštva ali moram da odam priznanje izboru fotografije gde njegova šaka sa raširenim prstima podseća na kandžu pred zahvat.Imam primedbu:dupla manžeta na košulji nije dobro ispeglana što ipak ide na dušu njegove domaćice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP