Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NE VOLI GOTOVANE

Vučić smenjuje lenje ministre!

Autor: M. D. | 20.02.2013 - 00:20:00h | Komentara: 7

Srpska napredna stranka uskoro bi mogla zameniti jednog ili dvojicu ministara u Vladi Srbije kojima nisu zadovoljni Aleksandar Vučić i najviši organi stranke.

Ne voli gotovane: Vučić

Ne voli gotovane: Vučić | Foto: Oliver Bunić

Izveštaji o radu naprednjačkih ministara i direktora javnih preduzeća u narednom periodu od pola godine mandata još se obrađuju, a najverovatnije će prva žrtva biti jedan od ministara koji nije ozbiljno shvatio posao koji mu je poveren.


- Taj ministar dođe na posao u 10 sati, nešto kao odradi do 12, a u 16 već ide kući. To tako više neće moći i Vučić će sigurno ostati pri svome obećanju da će se svačiji rad naći na proveri i da funkcija nikome nije garantovana - kaže izvor “Alo!” iz vrha SNS-a. Prema izvoru našeg lista, Vučić je pored nerada ovog ministra, čije ime nismo mogli da saznamo, iskritikovao i ministra poljoprivrede Gorana Kneževića zbog toga što nije bio dovoljno brz u pojedinim potezima nakon pruzimanja ministarstva.

Očekuje se da će se stranački forumi naprednjaka ovim pitanjima pozabaviti nakon povratka lidera SNS-a iz Nemačke, gde će Vučić pokušati da izbori dobijanje datuma za početak pregovora Srbije i EU .
 
Poslednji komentari
  • Rakac Kostolac Vreme: 20.02.2013 09:24h

    Ministar poljopivrede je definitivno bio pun promasaj SNS-a. Pod hitno ga smeniti. Neznam za sta je taj covek uopste sposoban ali za bilo kakvog ministra - nije! Sa druge strane oba ministra za koridore su totalno omanula (Mrkonjic nastavlja tamo gde je stao u predhodnoj vladi: citaj na nultoj tacki iz 2008-sme!)

  • Biljana Vreme: 20.02.2013 11:37h

    Ministar kulture nista nije pokrenuo niti urasio, osim sto je svom prijatelju Goranu Sultanovicu dao nacionalnu penziju! Ministar poljoprivrede na posao dolazi u 8 ujutru, prema tome opis se ne odnosi na njega!

  • Vitez Vreme: 20.02.2013 13:07h

    Ako ministar poljoprivrede izlazi rano na pašu a pije i mleko znači da sluša i Deda mraz će ga nagraditi. IGRAJU SE DELIJE NA SRED ZEMLJE SRBIJE.

  • Milan Vreme: 20.02.2013 17:54h

    Svaka cast na ovome,jos jedan dokaz kako je trebalo i ranije da se radi,verujem da nisu samo dva ministra u pitanju i da toliko doprinose drzavi i njenim malim gradjanima.Ako ja mogu da budem 10h na poslu i radim bar 5 efektivno,zasto i oni ne bi mogli.

  • Milćko Vreme: 20.02.2013 21:37h

    Dosad nezamislivo ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP