Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA SAV GLAS

Vučić: Upozorio sam EU na albansku provokaciju tri sata ranije!

Autor: Večernje novosti | 15.10.2014 - 14:15:00h | Komentara: 10

Incident na utakmici Srbija - Albanija bila organizovana akcija sa ciljem da uruši stabilnost u Srbiji i celom regionu, izjavio premijer Srbije.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Dalibor Danilović

 
On je dodao da je predstavnike EU tri sata pre meča upozorio da se sprema provokacija.
"Namera albanskih ekstremista je bila da se Srbija pokaže kao zemlja netrpeljiva prema različitostima i da se ponize svi njeni građani", rekao je premijer u intervjuu za svečani broj povodom 61. rođendana Novosti, koji će u celosti biti objavljen sutra.
Komentarišući pir albanskih eksremista na stadionu Partizana, tokom i posle utakmice Srbija-Albanija, Vučić je kazao: " Želeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su činili krivična dela".
Još, kaže, čeka zvanični stav Brisela o nečuvenom incidentu koji je politički inspirisan: " Čekam reakciju Evropske unije čije predstavnike ovde sam tri sata pre utakmice obavestio da Albanci spremaju provokacije i težak incident", ogorčeno je konstatovao Vučić, pišu Novosti.
Poslednji komentari
  • AJOOOOOOOOOOOJ Vreme: 15.10.2014 14:34h

    PA ŠTO JE NISI SPREČIO?

  • ceca Vreme: 15.10.2014 15:00h

    Postovani Premijeru smatram da ponos Srbije nemoze da se pogazi tamo nekom nebitnom zastavom ,nego divljastvom i necivilizovanim ponasanjem rulje.ZASTO nije policija reagovala i uklonila NLO,ZASTO mora igrac da otklanja NLO kada su zato organizacije placene i obezbedjene,Zasto nije postojao razredjen i uvezban plan u slucaju da....Vidite mene je ova neorganizovanost i neodlucnost,neznanje i primitivizam vise ponizilo nego nekakva nebitna zastava i NLO osmisljen od coveka sa mentalnim sposobnostima deteta iz predskolskog doba. Kada ce pametni kod nas progovoriti .

  • VladimirR. Vreme: 15.10.2014 15:13h

    Ako si im rekao! Još da si mogao da nadletiš stadion i ščepaš zastavu, kada već bezbednosne strukture nisu htele to da reše jednim rafalom čim je uletelo na stadion.

  • Jeremija Vreme: 15.10.2014 15:18h

    Vucicu, kada si vec obavestio te EU-velikane u tom incidentu, sto ih bogati i ne priupita kako da se ponasamo ako nastupe isti? Sad tako enrgicanu osudi, mozes jos i da ih uvredis. Tuzice nas pa smo nadrljali. Iovako nam je sve bolje i bolje. Samo se nadam da ce vec jednom da neko upali svetlo jer neprestano samo mi p*****o .

  • руссиа томорров Vreme: 15.10.2014 16:13h

    Срећом, на терен је ушао оперативни шеф безбедности државе Богданов, који је знао за намере Албанаца три сата раније, као и премијер. Кад може дрон да уђе на стадион, што бисмо Богданову то забранили?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP