Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER NIJE IZNENAĐEN

Vučić: Voleo bih da vidim dokaze da Mića Jovanović nema doktorat!

Autor: Agencije | 13.06.2014 - 14:08:00h | Komentara: 14

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da vidi dokaze da rektor Univerziteta Megatrend Mića Jovanović nema doktorat iz Londona.

Dali smo  sve od sebe: Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Boško Karanović

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da vidi dokaze da rektor Univerziteta Megatrend Mića Jovanović nema doktorat iz Londona i da, ako se dokaže da je to tačno, on ne veruje da je realno da Jovanović i dalje ostane na toj dužnosti.
Vučić je na konferenciji za novinare na pitanje da li će zatražiti ostavku ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji je doktorirao na Megatrendu, rekao da ne vidi razloga za to i potom je upitao novinara da li je pročitao doktorski rad Stefanovića.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je na pitanje da li je iznenađen navodima da Jovanović nema doktorat iz Londona, rekao da se sa Jovanovićem nije ni družio zbog doktorata i da rektor Megatrenda nije funkcioner Socijalističke partije Srbije.
Poslednji komentari
  • Milorad Vreme: 13.06.2014 14:29h

    Za nekoga "ko je završio fakultet sa najvišim ocenama" PV bi trebalo da zna da se negativne činjenice ne dokazuju. To znači da njegov pulen Mića Rektor treba da pokaže svoj doktorat ukoliko ga ima.

  • Микос Vreme: 13.06.2014 14:58h

    Волео би*? Е мој Вучићу, шта бих ја све волео, ал за почетак да почнеш веровати својим сарадницима, ТВОЈ МИНИСТАР је то званично изјавио...не верујеш му, а?

  • bivsi sns Vreme: 13.06.2014 15:06h

    Zao mi glasa tebi datog.Ne vidis sporno da prvi covek mup-a,podnese ostavku,iako ima plagiran doktorat.Od reformi nema nista.

  • mrvicag Vreme: 13.06.2014 16:02h

    ja bih baš voleo da vidim Mićin doktorat...

  • Tatjana Vreme: 13.06.2014 16:13h

    Ovaj slucaj pokazuje da na nasim univerzitetima moze svako da radi! Ko kontrolise i proverava biografije nasih profesora? Ministar Vebic kaze da to nije u domenu ministarstva,vec u domenu univerziteta! Ne razumem,a ko proverava univerzitete:Nije valjda da oni mogu da rade sta hoce! Tuzno je da se ovaj slucaj pomerio sa mrtve tacke, tek onda kad je premijer posumnjao! To znaci da vi narode sumnjajte koliko hocete,ali dok premijer ne posumja vase sumnje padaju u vodu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP