Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EMOTIVAN DOČEK SRPSKOM PREMIJERU U IZRAELU

Vučić zasadio maslinu na rođendan sina!

Autor: V. Papović | 02.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Premijer Aleksandar Vučić u okviru posete Izraelu zasadio je juče maslinovo drvo u Vrtu nacija, baš na 17. rođendan svoga sina Danila, a svečanost ovog čina upotpunio je i detalj da je njegov izraelski kolega Benjamin Netanjahu istoga dana poslao u vojsku svog najmlađeg sina.

Za mir u svetu i zdravlje sina Gavrila

Za mir u svetu i zdravlje sina Danila

Srpski premijer je dočekan u Izraelu sa izrazima velikog poštovanja za Srbiju i njega lično, a na početku posete sastao se sa predsednikom vlade Benjaminom Netanijahuom. I pored toga što su ga državničke obaveze omele da jučerašnji dan, kada je rođen njegov prvenac Danilo, provede sa porodicom, slučaj je hteo da premijer dobije priliku da drvo koje je posadio u Vrtu nacija u Jerusalimu, osim mira i prijateljstva među narodima, posveti zdravlju i sreći svoga sina. Zanimljivo je da je razloga za očinske emocije juče imao i izraelski premijer Netanjahu, koji je na trogodišnje odsluženje vojnog roka poslao najmlađeg sina Avnera.

Premijer Srbije sa predsednikom Izraela

Premijer Srbije sa predsednikom Izraela


- Ovom istorijskom posetom pokazali ste prijateljstvo sa narodom Izraela. Možemo da uradimo mnogo više i vaša poseta će služiti tome da se naša saradnja poboljša - obratio se premijer Netanjahu srpskom premijeru. Vučić je istakao da u godinama koje dolaze možemo da sačuvamo naše višegodišnje prijateljstvo i da ćemo ozbiljno investirati u naše odnose.

- Mi ne zaboravljamo prijatelje koji su bili uz nas u najtežim trenucima, kao što su bile majske poplave i pomoć koju nam je Izrael tada poslao. Uvek ćemo tražiti mir i naći konkretne načine za saradnju između naše dve države - zaključio je Vučić i zahvalio se izraelskom kolegi na stavu Izraela da ne prizna nezavisnost Kosova. Vučić je posetio i memorijalni kompleks Jad Vašem, a sastao se i sa predsednikom Izraela Reuvenom Rivlinom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP