Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MUP PRIVEO NASILNIKE

Vučiću i Dačiću prete
osuđivani kriminalci!

Autor: M. D. | 23.04.2013 - 14:44:00h | Komentara: 4

Više osoba privedeno je u prethodna dva dana, u policiju na informativni razgovor, zbog pretnji smrću premijeru Ivici Dačiću i vicepremijeru Aleksandru Vučiću koje su usledile nakon što je naš državni vrh u Briselu parafirao sporazum s Prištinom o normalizaciji odnosa, saznaje “Alo!”. Prema rečima našeg izvora iz vrha MUP-a, te pretnje uputile su osobe sa debelim krivičnim dosijeima.

Pretnje Vučiću

Direktne pretnje smrću prvom potpredsedniku Vlade

Pretnje Vučiću

 - Proveravamo sve pretnje upućene premijeru i vicepremijeru. Lica koja su privedena na informativni razgovor su do sada bili počinioci različitih krivičnih dela. Moramo sa njima da obavimo razgovore, jer ne znamo tačno kakve su im namere bile i koliko su daleko bili spremni da odu. Evidentirali smo sve ljude koji su vrhu države upućivali pretnje i u saradnji s tužilaštvom radimo na ovom slučaju - kaže naš sagovornik i dodaje da niko u Srbiji ne može da preti.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Đorđe Kojadinović

Da podsetimo, Dačiću i Vučiću od subote, kada su pristalice i funkcioneri Srpske radikalne stranke prolaznicima delili letke s njihovim brojevima telefona, stižu najbrutalnije pretnje po život njih i njihovih porodica.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Vučić, izjavio je u vrlo emotivnom razgovoru sa novinarima da njegov petnaestogodišnji sin plače i priča kako će da se ubije zbog pretnji koje dobija na „fejsbuku“.

„Nemam reč kojom bih to opisao... Nijednom detetu se više takve poruke neće slati, banditska Srbija neće pobediti”, dodao je Vučić.

Vučić: Zaustavio sam istrage zbog pretećih poruka


Prvi potredsednik Vlade SRbije i ministar dobrane izjavio je danas da je zaustavio istrage o pretećim porukama koje su mu slate posle predloga sporazuma u Briselu.


"Ja sam ih zaustavio. Pokušao sama nekada da odgovaram ljudima koji su želeli argumentovano da razgovaraju , ali znate kada vam neko govori o detetu krvavom i šta će da radi ja na to nema šta da odgovorim" rekao je Vučić novinarima posle dodele odlikovanja špripadnicima MO i VS povodom Dana Vojske na pitanje šta je sa istragama povodom pretećih poruka upućenih njemu i premijeru Ivici Dačiću.


"Da li znamo ko je čovek, odakle je - znamo, ali šta sada da radim tom čoveku. Šta bi bilo samo mi recite sa takvim čovekom u Americi" zapitao je Vučić.


On je ponovio pitanje šta bi bilo da je tako nešto neko uradio američkom predsedniku ili potpredsedniku i dodao da kada bi se tako nešto desilo u Srbiji pola medija bi "napisalo Vučiću diktatore sram te bilo zbog, toga, toga i toga sto si to uradio".


Vučić je naveo da bi se takva situacija stvoprila ocenivši da je u Srbiji mnogo toga poremećeno i da će mnogo vremena još biti potrebno da prodje i mnogo vode Savom i Dunavom da proteče da bismo postali normalna i pristojna država "ali se nadam da idemo u dobrom smeru i uveren sam sa idemo u dobrom smeru".


On je upitao nalogodavce "za koje znam da nisu nimalo hrabri" što šalju neke druge ljude i prave im probleme i teraju da se obračunajavaju sa nekim.
"Što, ako su toliko veliki ti lideri koji takve stvari govore, oni ne dođu pa se ne obračunaju sa mnom. To je zato što su obične kukakvice... i ceo život su bili kukakvice i kada je trebala da se brani njihova čast uvek je branio neko drugi nikada oni" rekao je on.


On je dodao da nije na njemu da kuka i da u Srbiji ima mnogo više problema.


"Za kuknjavu je naša ekonomska i sveukupna situacija, ali Srbija čvrsto, jasno, jako i i odlučno korača napred i Srbiju takvi neće moći da zaustave na tom putu i to je stvar koju garantujem" poručio je Vučić.

Poslednji komentari
  • bogoljub Vreme: 23.04.2013 15:09h

    Izvini, ali ovo nije uredu što radiš? Kako zaustavio istragu. Pa u kojoj to zemlji može? Banditi moraju da odgovaraju za svoje postupke.

  • penzos Vreme: 23.04.2013 17:37h

    Jesu li to oni sto su amnestirani? Bumerang, ali cesto udara i neduzne i protivnike amnestije.

  • mira Vreme: 23.04.2013 17:42h

    kako je to moguce kad je vucic pohapsio sve kriminalce !

  • neSRBIN Vreme: 23.04.2013 21:12h

    U zemlji gde su popovi HOMOSEXUALCI, gde nas oni sto su nas odveli u rat 90ih, danas obecavaju blagostanje, mogu i da sve gradjani budu BANDITI...i to izgovoreni od onog koji je pretio mnogima u zadnjih 20 godina...SRBI ne zasluzujete bolje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP