Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KIRBI:

Vučiću, reci nam šta ti je na umu!

Autor: Ekipa ALO! | 12.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 7

Ambasador SAD Majkl Kirbi rekao je da pomoćnica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland dolazi u nedelju u posetu Srbiji. Kirbi je ocenio da će to biti prilika za premijera Srbije da sa njom razgovara o tome šta mu je na umu.

Stiže gošća  iz Amerike: Kirbi sa Vučićem

Stiže gošća iz Amerike: Kirbi sa Vučićem | Foto: Boško Karanović

- Mislim da je dobro za Srbiju da premijer kaže ljudima kao što je Nulandova šta mu je na umu, kao što je rekao i predsedniku i premijeru Rusije, kao i kada je bio u Nemačkoj i Francuskoj - rekao je ambasador Kirbi.

On je u pauzi Foruma o vladavini prava u hotelu „Hajat“ novinarima rekao da posete premijera Aleksandra Vučića Berlinu, Parizu i Moskvi pokazuju značaj Srbije i dokaz su da ona ima prijatelje u mnogo zemalja.

- Mislim da je to dobro i da pokazuje da je ljudima stalo do Srbije - rekao je Kirbi u izjavi novinarima u pauzi Foruma o vladavini prava u hotelu „Hajat“.
Poslednji komentari
  • istina Vreme: 12.07.2014 09:35h

    Reko bi on al je decko stidljiv

  • kiklop Vreme: 12.07.2014 10:14h

    Ma narocito ove sto ste nabrojali.Pa to je vrhunski cinizam oni nas bombardovali a sad nam prijatelji.Meni nisu jer sam ratovao protiv njih

  • Voja Vreme: 12.07.2014 11:04h

    Ovo je za neverovati za USA Noland je na istom nivou kao zvanicnici sa kojima se Premijer Srbije sastajao u Rusiji, Parizu,.Berlinu.. Takvu osobu treba da primi sluzbenik Ministarstva Spoljnih Poslova na istom nivou a sve drugo je sramocenje za nasu drzavu. Treba podsetiti da je Noland pomocnica u drzavnom sekretarijatu za spoljne poslove USA i poznata po veoma prostackom izrazavanju prema zvanicnicima EU i glavni mutivoda po pitanju podrske dogadjajima u Ukrajini tacnije ekstremnoj desnici na Majdanu..

  • Petar Vreme: 12.07.2014 13:59h

    Zasto bi premijer razgovarao sa POMOCNICOM americkog drzavnog sekretara? Ako ih zanima stav nase Vlade, neka se obrate na odgovarajucem nivou.

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 12.07.2014 14:36h

    cika kirbi,ne detektiv,je simpatican cikica,i pokusava kroz sarm da nas navuce na tanak led,ko sto rece neko,on izjednacava trecerazrednog sluzbenika vlade sa ljudima iz prve postave,pa sta on misli gde je,izgleda da se izgubio,ako ga sretnem vraticu ga na adresu gde stanuje ili cu ga odvesti u dom za stara i iznemogla lica,nema ljubavi bez bola.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP