Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MINISTAR ZA RAD UHVAĆEN U GOMILI LAŽI

Vulin hteo da švercuje žene na Kosovo?!

Autor: Maja Keranović | 03.03.2015 - 19:00:00h | Komentara: 9

Ministar za rad i zapošljavanje Aleksandar Vulin pokušao je juče da od „Alo!“ sakrije da njegovo ministarstvo povodom Međunarodnog dana žena organizuje dvodnevno putovanje na Kosovo za svoje zaposlene, da bi posle, kada su shvatili da smo ih raskrinkali, otkazao to putovanje!

„Ovaj vaš  ženski đavolji  praznik ste  izmislile džigericu  da mi jedete“, Vulin zvani   Giga

„Ovaj vaš ženski đavolji praznik ste izmislile džigericu da mi jedete“, Vulin zvani Giga | Foto: Oliver Bunić

 

Ali da krenemo otpočetka. Ministarstvo je, naime, svojim damama 23. februara poslalo dopis da će ih za 8. mart voditi na dvodnevnu ekskurziju na Kosovo i Metohiju, te da se svi zainteresovani jave ukoliko žele da na Dan žena obiđu srpske svetinje.


- Dana 7. marta 2015. godine predviđen je obilazak manastira Gračanica, kao i planine Brezovica i gradskog naselja Štrpce, gde je predviđena i svečana večera. Narednog dana, 8. marta, planiran je odlazak u Prizren i poseta manastirskom kompleksu Pećke patrijaršije - stoji u obaveštenju u koje je „Alo!“ imao uvid.
Ne znamo tačno koliko je žena u Vulinovom ministarstvu odgovorilo na ovaj poziv, budući da im nije baš kao Giga Moravac u „Boljem životu“ ponudio šoping u Solunu, ali izgleda da nećemo ni saznati, jer je posle naših saznanja o ekskurziji naprasno došlo do njenog otkazivanja! Bar zasad!

Dopis

Interesantno je da je Ministarstvo u zvaničnom dopisu našem listu prvo tvrdilo da informacija koju imamo o organizaciji putovanja na KiM uopšte nije tačna. Ipak, izgleda da nisu uspeli na vreme da se dogovore, jer smo u međuvremenu razgovarali sa kontakt osobom za to putovanje čije se ime i navodilo u dopisu, a koja nam je potvrdila da je odlazak na KiM u planu!

Usledio je novi, dopunjeni odgovor iz Vulinovog ministarstva: „Ministarstvo povodom Međunarodnog dana žena ne organizuje put na KiM. Postojala je ideja da, radi podrške našem stanovništvu na Kosovu, organizujemo dvodnevni izlet koji bi obuhvatao obilazak kulturno-istorijskih spomenika. Međutim, zbog štednje i nedostatka sredstava, taj predlog je odbačen. Ministarstvo ne odustaje od ideje, realizovaće je kad se budu stekli uslovi, i poziva i druge državne institucije i privatne preduzetnike da posvete koliko god mogu vremena i novca ljudima na Kosovu i Metohiji“, navodi se u drugom, dopunjenom dopisu.

Mnogo voli 8. mart


Aleksandar Vulin veoma drži do 8. marta - Međunarodnog dana žena, i prosto obožava da svoje radnice tim povodom obraduje dvodnevnim putovanjem, naravno, na Kosovo. A gde drugo!? To čini bez obzira na čelu koje državne institucije se u tom trenutku nalazi. Tako su prošle godine put Kosova krenule radnice Kancelarije za KiM, čiji je bio direktor, a ove godine to je bilo planirano za zaposlene u Ministarstvu rada. Žene zaposlene u Kancelariji za KiM prošle godine takođe su obilazile kulturne i verske znamenitosti na Kosovu, kako je tada saopšteno, u cilju promocije turizma u pokrajini.

Poslednji komentari
  • badza Vreme: 04.03.2015 05:52h

    I,šta je poenta cele priče.Ne razumem.Možda,Rim,Pariz?

  • CIRINELA Vreme: 04.03.2015 05:54h

    Ja pomislio stvarno švercuje žene kad ono po običaju besmislena navlakuša.

  • Prlicko Petre Vreme: 04.03.2015 07:46h

    Crn je Vulin kao pulin.

  • zeljko Vreme: 04.03.2015 08:17h

    da ne postoji trebalo bi ga izmisliti.

  • tasa Vreme: 04.03.2015 08:36h

    ma mogu da putuju gde hoce pa cak i na Tajland narod srbije placa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP